| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Naj Poželjniji Neženja na forumu???? u Društvo forumu; Ja sam sebe proglašavam najpoželjnijim neženjom... Tim povodom poručujem ostalim forumašima... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? Ja sam sebe proglašavam najpoželjnijim neženjom... Tim povodom poručujem ostalim forumašima ![]() ![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? Citat:
nisam! e onda... i ak te bash zanima imam takvu jezicinu da dvojicu odma zazvalim..a to kaj ti volis gledat mene u najmanju ruku nezanima.. peace...
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? U ovoj temi jedni te isti forumaši odgovaraju I šta smo na kraju zaključili? ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,764
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? Ako su muški da bi se prodali prvoj koja dođe, a ako su ženke da su kućanice.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? Rekla bi da mi je Trip nekako u vrhu..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj Poželjniji Neženja na forumu???? nisi daleko od mene ![]() kaj i tebe nitko neche??
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.