Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolje zadnje sjedalo u Društvo forumu; Vjerujem da je većina probala sex na zadnjem sjedištu. Kažu, ako se nisi sexao u autu skoro da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-08, 18:53   #1 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Najbolje zadnje sjedalo

Vjerujem da je većina probala sex na zadnjem sjedištu. Kažu, ako se nisi sexao u autu skoro da se i nisi sexao Znate ono, stiska, nema se uvijek slobodan stan, pa...

Nego, koje auto ima po vama najbolja stražnja sjedala?

Nemora biti sex, može i samo pipkanje

Po meni to je stari mercedes. Brate mili koliko to ima mjesta
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 18:56   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,494
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin
Re: Najbolje zadnje sjedalo

Ja bih probala u autu.

Čula sam da Twingo ima mjesta.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 18:58   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 599
tajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz masetajnica se izdvaja iz mase

He he, mislim da je bmw najudobniji
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:02   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 817
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mentol Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

nemate pojma, pa francuzi su najudobniji, ipak je francuska poznata ko zemlja ljubavi i romantike
auti su im najudobnij i najbolje griju u leru

zato ja vozim saxa
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:09   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

audi Q7
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:14   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

I Opel Astra 1.7 DTI
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:37   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Ja nisam nikad na zadnjem sjedalu pa ne znam. Skoro da se nikad nisam ni vozio na zadnjem sjedalu
Zašto mora bit zadnje?
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 19:56   #8 (permalink)
prof. Foruma

opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ja nisam nikad na zadnjem sjedalu pa ne znam. Skoro da se nikad nisam ni vozio na zadnjem sjedalu
Zašto mora bit zadnje?
Jer na zadnjem sjedalu nema mjenjaca i volana....iako je najbolje na haubi
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 20:03   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Jer na zadnjem sjedalu nema mjenjaca i volana....iako je najbolje na haubi
Pa mjenjač u prvu.. a volan ne smeta

Na haubi ne.. to ne može bit dobro iz više razloga.. hauba je tvrda.. hladna.. skupa () .. i najvažnije, hauba je vani
možda ako bi auto bio dobro zaključan u garaži
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 20:06   #10 (permalink)
prof. Foruma

al mjenjac smeta onome tko je gore

Pa dobro ne treba cjepidlaciti ako ostane koji trag na haubi od noktiju
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103