| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolje zadnje sjedalo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Na haubi ne.. to ne može bit dobro iz više razloga.. hauba je tvrda.. ... |
| | #21 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Citat:
![]() Da, i??? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Najbolje zadnje sjedalo je na Hondi CBR. Svršiš u roku 10 sekundi samo ako malo jače stisneš gas. Bolje nego bilo kaj, a vi se samo sexajte u autu. Jao, jao...
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolje zadnje sjedalo Nisam ni ja na zadnjem al zato jesam na prednjem...audi 80 ![]() Prije par godina....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolje zadnje sjedalo ako baš mora auto svaki je dobar
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Veteran | Re: Najbolje zadnje sjedalo Slažem se s kolegom ![]() Dobro si čula ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

ne.. to ne može bit dobro iz više razloga.. hauba je tvrda.. hladna.. skupa (
)