| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolje zadnje sjedalo u Društvo forumu; ne znam ja nikak ne mgou na zadnjem sjedalu, jednostavno nikak nemam mjesta. najbolje je na mjestu od suvozačice. mjesta ... |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo ne znam ja nikak ne mgou na zadnjem sjedalu, jednostavno nikak nemam mjesta. najbolje je na mjestu od suvozačice. mjesta ima, noge u zraku i to je to. ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo A kaj nitko ne spominje bmw, to je relativno prostran auto ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo ma glavno da je sexa, nije bitan auto, nađe se nekak mjesta... bmw svakako, ja kad vidim dobar auto, samo zamišljam kak bi se unutra bilo dobro posexati ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Citat:
![]() Jesmo perverzne ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Najbolje zadnje sjedalo Citat:
![]() Kaj dorina inspiracija te šora ![]() Nema sexa ha ![]() Ja nisam na stražnjem sjedištu, na haubi ne bih skupa mi je od mazde (dar: ) a na suvozačevom sam bila spigana i fuj...Inače taj prvi auto je bila opel corsa stara i baš je zgodna... Ali sad nemam autek jer mi je razbit pa nema sexa... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Imam sutra kolokvij... Znaš kak je. Inspiracija cvjeta ![]() [quote] Pletem. O5 ![]() (ima curu)
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 08-05-08 u 09:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

Znate ono, stiska, nema se uvijek slobodan stan, pa...

pa nema sexa...