Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolje zadnje sjedalo u Društvo forumu; Ma u/na svakom autu se može bez problema... Probao sam u Peugeotu (idealan ) i Škodi.. Malo poguram prednja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-08, 14:18   #41 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Re: Najbolje zadnje sjedalo

Ma u/na svakom autu se može bez problema...

Probao sam u Peugeotu (idealan ) i Škodi..
Malo poguram prednja sjedala naprijed, a nekad i dobro dođe da su prednja sjedala bliže

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
ne znam ja nikak ne mgou na zadnjem sjedalu, jednostavno nikak nemam mjesta. najbolje je na mjestu od suvozačice. mjesta ima, noge u zraku i to je to.
Meni je nezgodno na prednjim

Zadnji Uredio LPK : 08-05-08 u 14:25.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 14:28   #42 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,991
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Ma u/na svakom autu se može bez problema...

Probao sam u Peugeotu (idealan )
Slažem se. Nekak je čak mi i bolje u manjim autima. Nekak je "sve tu"
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 15:11   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,283
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Najbolje zadnje sjedalo je na Hondi CBR...
Ne znam za zadnje al na prednjem je bolje od seksa
Dar1 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 15:28   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,537
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

najbolje zadnje misto je ipak u mercu
a evo i zašto
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg zadnji sicek.jpg (53.5 KB, 24 pogleda)
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 19:40   #45 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,365
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Ne razumijem se u automobile
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 19:48   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,663
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja probala u 1.. tak da nemam s cim usporedjivat dosta sam visoka pa mi je bilo tijesno
Star 08-05-08, 20:07   #47 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,485
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nekak je čak mi i bolje u manjim autima. Nekak je "sve tu"
Mislis kad udje, ne mo'sh ga vishe iscupati?!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 20:09   #48 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,537
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Mislis kad udje, ne mo'sh ga vishe iscupati?!
nema mrdanja
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 20:14   #49 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,485
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

...zavisi od prostora koliki ce biti zalet! Zato je mozda najbolja zlatna sretna, jer kod jako prostranih auta, moze da promasi (ako koristi ceo raspolozivi prostor), kod veoma malih tesko dolazi do strastvenog zabijanja...hm, ne moze tu covek biti pametan!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 20:15   #50 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ne znam za zadnje al na prednjem je bolje od seksa
Kmm...znam
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111