| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolje zadnje sjedalo u Društvo forumu; Ma u/na svakom autu se može bez problema... Probao sam u Peugeotu (idealan ) i Škodi.. Malo poguram prednja ... |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Ma u/na svakom autu se može bez problema... Probao sam u Peugeotu (idealan ) i Škodi..Malo poguram prednja sjedala naprijed, a nekad i dobro dođe da su prednja sjedala bliže ![]() Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 08-05-08 u 14:25. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje zadnje sjedalo ...zavisi od prostora koliki ce biti zalet! Zato je mozda najbolja zlatna sretna, jer kod jako prostranih auta, moze da promasi (ako koristi ceo raspolozivi prostor), kod veoma malih tesko dolazi do strastvenog zabijanja...hm, ne moze tu covek biti pametan!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:32.

) i Škodi..