| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolji dio sexa? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: CroSoldier meni je najbolje kad ga istresem po sisama platim i odem dalje... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji dio sexa? | |||
| Iscekivanje/pocetak/teasing | | 15 | 14.71% |
| Predigra | | 20 | 19.61% |
| Penetracija | | 19 | 18.63% |
| Orgazam | | 30 | 29.41% |
| Postigra | | 1 | 0.98% |
| Cigareta nakon | | 4 | 3.92% |
| Placanje i odlazak doma | | 5 | 4.90% |
| Još se nisam sexao | | 8 | 7.84% |
| Glasači: 102. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Veteran | Re: Najbolji dio sexa?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolji dio sexa? Sve osim zadnje dvije opcije... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,953
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji dio sexa? Ja mogu samo navesti penetraciju i orgazam. Do te faze sam došao. Samo ga ućeram, mrdnem par puta i gotovo. Ništa predigre Vidim da još puno žganaca moram papati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji dio sexa? Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolji dio sexa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji dio sexa? meni je sve u sexu super.....volim dugu i maštovitu predigru, orgazme i kad sve bude gotovo volim se okrenut na drugu stranu i zakrmit ko svinja.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dio, najbolji, sexa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

isto tako!