| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Skroz si u pravu.Žestok sex-veoma dobaar sex. paa.. meni je i polagano dobro... |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! To moze da zavisi od raznih faktora! Nekad i zestoki moze dugo da traje, narocito nakon konzumacije vece kolicine alkohola ili nekih drugih opojnih sredstava; tada osecaji malo 'otupe', pa je potrebno mnoooogo vishe stimulacije da bi se postigao vrhunac...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! istina... samo ne znam koji mi je najbolji od tri puta u 13 minuta..... možda ovaj drugi.... treći je već forsanje ...
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Ako se u to ne ubraja predigra, nego samo čisti, žestoki, dobar sex, onda tu ima istine, onak kad si napaljen do bola i hop-hop-ko zečeki ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Ja u ovo ne vjerujem... ustvari ovisi kaj je "seks"...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: minuta, seks, trajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.

ja bih rekao barem 15-20 min.
...