| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! u Društvo forumu; Pravi majstori kuhinje puste u predigri tijesto da se digne i da se diže, pa ga onda stave u ... |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Pravi majstori kuhinje puste u predigri tijesto da se digne i da se diže, pa ga onda stave u pećnicu, i ne vade prerano, nego nakon nekoliko sati zaključe da je vrijeme za završetak ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
Nema se tu šta pipkati i provjeravati. Kada se mijesi, tu se mora dinamičkim pokretima objeručke kontinuirano i odlučno mijesiti tijesto. A pipkanje.. naravno ali poslije.. kad je u pećnici, ne vadi se ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Mislim da to ne možemo gledat vremenski, sve ovisi o raspoloženju. Ako smo oboje jako napaljeni, onda quicky - grubo i žestoko, a ako smo više u nekom nježnom izdanju onda fino predigra i opet grubo i žestoko ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #36 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Sve zavisi da li ste vishe 'avanturista' ili 'romantik' po prirodi! Neko voli nezno i polako sa dugom predigrom i to smatra najboljim sexom, dok neko obozava zestinu, brzinu i intenzitet, i to mu je sex za pamcenje...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Kako moze duga predigra i brzina?! Jedino ako predigru i sex posmatramo zasebno, a sasvim je nesto drugo ako to posmatramo kao jedan chin!
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Najbolji sex traje od 7 do 13 minuta????? ![]() ![]() ![]() - nije li to malo preee preee preee kratko??? ![]() ![]() ![]() Ne stignem se ni zagrijat za nesto malo vise od 5 minuta .To su sigurno ustvrdili neki impotentni znanstvenici ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Sex na brzinu valjda podrazumeva i brzo 'paljenje'! Kako se to moze povezati sa impotencijom, mene to vishe vuche na ove koji su samo za spori... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: minuta, seks, trajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:49.

.