| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Sex na brzinu valjda podrazumeva i brzo 'paljenje'! Kako se to moze povezati sa impotencijom, ... |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
![]() Pa bolje cu se osijecat ako sve poze isprobavamo i bude dobro nego na brzinu ono "stap u dupe i vozi stari". Kaj ne? ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! sutra rep+ za pametne odgovore, danas sam ih previse podavo ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
![]() Pa predigra se i smatra kao nešto zasebno. Sama riječ kaže predigra.. dakle nije konkretan sex
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Pa ja zato nisam zagovornik te teze da je najbolje od 7 do 13 ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
![]() |
| Tagovi: minuta, seks, trajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.