| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! u Društvo forumu; "Sve je dobro što se dobro svrši"... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! "Sve je dobro što se dobro svrši"
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! lol da 7-13min tek počinje zagrijavanje onda da su stavili 30-45min to bi već bilo ok ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Ovisi o opcenitom raspolozenju nekad 7-13 nekad vise a moj boze nekad se dogodi i manje svi smo ljudi ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Citat:
Katkad su mi oni "quicky" na stojećki u haustoru, iza drveta, na haubi............najslađi. Takav sex s nogu, povezujem sa jebenom strašću i napaljenošću i ne vidim razlog zašto bi 10 min takvog sexa bilo nešto loše...........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta! Nisam čitao od početka, ali da li si pod 7-13 minuta misli na sami čin koitusa/penetracije ili na cijeli čin. Znači od predigre preko koitusa i svrsavanja do maženja poslije? Ako da onda je premalo, ali za penetraciju je sasvim OK za jebacku sevu. Čim ti počneš dugo taslačiti sve se dolje kod curke malo "opusti", tebi se osjet pice malo ublaži i onda to pređe u svojevrsnu automatiku. Koja je da se razumijemo i dalje predobra, ali onaj početak kad je muf vreli, kad je mokar tako da se sve lijepo safta, kad je onako uzak, kad je kifla toliko osjetljiva da osjetis svaki nabor unutar mufa - e to je priceless. Zato mi je ovo vrijeme čist OK za nekakvu klasicnu sevu. A kad hoćeš da to traje dugo dugo dugo onda izmedju samih nutra-van radis male pauze gdje onda se bacaš opet na svojevrsnu predigru gdje posvecujete paznju samom tijelu, a ne iskljucivo mufu ili kifli (znači obostrana usmena obrada, igranje sa siskama, guzom i ostalim djelovima tijela što zenke što muzjaka) 2 spasoje: jebate, zast imam feeling da bi trenutno tvoja seva trajala max 3 minute uključujući i predigru? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: minuta, seks, trajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.

da su stavili 30-45min to bi već bilo ok