Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najgori spoj u Društvo forumu; Nisam našla ovakvu temu, a budući da me to ovih dana muči, odlučila sam "problem" podijeliti sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-04-07, 23:53   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
najgori spoj

Nisam našla ovakvu temu, a budući da me to ovih dana muči, odlučila sam "problem" podijeliti sa vama.
Sigurno ste svi imali barem jedan katastrofalan spoj! Evo moga:

Nime, neki dan izašla sam s jednim dečkom kojeg površno znam. Dečko simpatičan, zgodan, sve super ALI jako brzo je totalno zeznuo stvar. Sjela sam u auto i nakon 10 min vožnje i neobaveznih razgovora počne on meni pričati o nekakvoj bolnici i operaciji. Ok, mogla bih prijeći preko tako glupe teme na prvom spoju da se on nije upustio u detaljno opisivanje OBREZIVANJA!!!! Saznala sam sve živo: da je to napravio iz zdravstvnih razloga, da mu se prije toga nije mogao dići do kraja ili bi mu se odmah spustio. Objašnjavao mi je kako ga još boli i ima šavove ili šta ti ja znam. Kako mu je prišla prošli vikend neka cura vani i htjela se sexati, a on nije mogao jer ima šavove.......Napominjem da se radilo o PRVOM SPOJU! Užas!!!!!!
Nisam baš osoba koja ostaje bez teksta i uopće ne znam zašto mu nisam rekla vozi me doma i ZAČEPI, ali mislim da je to bilo zbog toga što sam bila u potpunom šoku! WTF?

Sada dio kada vi ulijećete sa svojim još gorim spojevima ....
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:00   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase
Re: najgori spoj

Svašta sam čuo/pročitao, ali ovako što..... buahahahahahahahah!!!!!!! Nemrem bilivit, a joj..................Gora: jedino da ti kaže da ti je jučer vidio sa mamom u "Konzumu" pa da želi da joj kažeš imaš li fuckin DAD!!!!!!!!!!!

Zadnji Uredio Wamp : 08-04-07 u 00:04.
master je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:01   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: najgori spoj

ajde vatrice dečko je imao toliku tremu, jer si mu se toliko svidjela da je na početku ispuknuo što ga muci ovih dana i povjerio ti se da ga pokušaš razumjeti....običan trema....i mladac neiskusan.....vjerujemd a je bilo kod njega spontano s nikakvom namjerom, pa mu je teško i zamjeriti....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:03   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Užas

Nisam imala neke posebne događaje, ali definitivno sam se najgore osjećala kad me prvi put pratio na tramvaj jedan tip stariji od mene... koji ženskar cijelo vrijeme me nije uopće slušao šta mu pričam, ispred nas je bila neka ženska i cijelim putem ju je odmjeravao pogledom od nogu do guzice, i tako stalno... što je najgore ženska nije bila komad, nego neka curica obična, a kamoli da je bolja od mene.. ajde da je gledao, pa sudjelovao u razgovoru, ali ovo je bilo baš neprirodno piljenje u nju, a kad je skrenula onda je nastavio zvjerlat okolo dalje. Ma mrš!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:06   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
ajde vatrice dečko je imao toliku tremu, jer si mu se toliko svidjela da je na početku ispuknuo što ga muci ovih dana i povjerio ti se da ga pokušaš razumjeti....običan trema....i mladac neiskusan.....vjerujemd a je bilo kod njega spontano s nikakvom namjerom, pa mu je teško i zamjeriti....
u potpunosti ga razumijem....i istinski žalim
Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke

Ma mrš!
nego šta!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:08   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

[quote=Wamp;264016]Užas

Nisam imala neke posebne događaje....što je najgore ženska nije bila komad, nego neka curica obična, a kamoli da je bolja od mene..

Stvarno muška svinja, ma prasac jedan.... uh što bih ga ja on će tako, ma gRRRRRRRr
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:10   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: najgori spoj

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Užas

Nisam imala neke posebne događaje, ali definitivno sam se najgore osjećala kad me prvi put pratio na tramvaj jedan tip stariji od mene... koji ženskar cijelo vrijeme me nije uopće slušao šta mu pričam, ispred nas je bila neka ženska i cijelim putem ju je odmjeravao pogledom od nogu do guzice, i tako stalno... što je najgore ženska nije bila komad, nego neka curica obična, a kamoli da je bolja od mene.. ajde da je gledao, pa sudjelovao u razgovoru, ali ovo je bilo baš neprirodno piljenje u nju, a kad je skrenula onda je nastavio zvjerlat okolo dalje. Ma mrš!
a to je pederska spika koju žene najviše mrze...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 00:32   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja nisma imao loše spojeve pošto razgovore obično ja vodim i usmjeravam. "Loše" ispadne samo ako jedino ja pričam, pa ono...banana, al inače sa svakom je bilo zanimljivo, najčešće završi samo na kavi (poradi nekih neispunjenih kriterija što se tiče osobnosti ili izgleda sa moje ili njene strane), ali kad se pogodi da i drugi susret bude zanimljiv, dalje je sve jasno...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 12:02   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 20
Poruka: 3
slatkac se izdvaja iz mase

bila ja jednom isto na spoju s jednim naoko simpa dečkom...

međutim ispostavilo se da uopče nije simpa...cijelo vrijeme on je pričao o svojim pretankim nogama...kako ne može da ih ojača.... bla bla...

mislim da me analizirao sve u detalj tako da je valjda vidio i kako mi nokat na malom prstu noge izgleda...

razvio je cijelu filozofiju o idealnim nogama....onda je okolo komentirao....e vidi ovu njoj su gleznjevi pola centimetra širi od idealnog ili ovoj je drugi prst na nozi dulji od palca...neoprostivo i sl....

dečko je iskompeksiran vise od bilo koje zenske osobe
slatkac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 12:16   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

ajoj .. najgori spoj?
upozno jednu preko frenda .. i dogovorili se da odemo na kavu, sjedimo mi, ona priča ... i priča ... i priča ... neke sapunice s posla o ljudima za koje prvi put čujem ... i tako je 45 minuta pričala ....

platio sam račun ... odvezo ju doma ... jesam spomenuo da je i po putu pričala isto? ... kad je rekla "čujemo se?", samo sam reko "da" da što prije odem ...

poslje je slala poruke da kaj se ne javim .. pa da opet to slušam?
U.Ž.A.S

majke mi mile, od 5. minute sam samo gledo kak ću pobjeć ...

a da, nisam spomenuo da afektira dok priča, svaka druga je "ono" ili "kužiš" ili nekaj takvo .. ma joj .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zadnji Uredio silence : 08-04-07 u 12:20.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: losi spoj, losi spojevi, spoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113