Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najgori spoj u Društvo forumu; vatra, ajd još OK da tip ima tremu i ne zna kaj bi pričao, pa da ispriča to s operacijom, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-07, 14:47   #21 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: najgori spoj

vatra, ajd još OK da tip ima tremu i ne zna kaj bi pričao, pa da ispriča to s operacijom, ali još ti ide govoriti kako ga je neka žena prošli vikend htjela jebat.

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Jooooj vatra pa nije ti bilo lako fakat!!!! Užas...

Meni je najgori spoj bio kad me frendica prije par god spojila s nekim svojim frendom , a on je ,kad smo se našli, nakon pozdrava navalio na mene i uvalio mi jezičinu......ja sam mu rekla da malo uspori, a on me pitao: Pa zaš smo se mi onda našli???

Nismo više frendice
ha ha!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 15:08   #22 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,540
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

...jedan mi je decko, kad smo bili na cugi, pola sata pricao o curi nekoj...u stilu kak je lijepa, zgodna, ma prekrasna, da ne moze vjerovat da postoje tak lijepe cure ...ma ne mos mi to govorit !!!!!!! ...odi na dejt s njom onda...budalo
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 16:14   #23 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
mora da te žene obljeću .. kad ulaziš u lokal vikneš "za mene pivo, za pičku sok", mazneš ju po dupetu, spomeneš da je debela i podrigneš poslje pive uz komentar "a jebote, pa di im je televizor, sad će utakmica!!" ....

koja te ne bi volila....
da, da, da... to je formula uspjeha !

moraš tako, inače ispadneš šule, nažalost...

Zadnji Uredio HornedRapid : 08-04-07 u 16:19.
HornedRapid je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 17:18   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 527
grim se izdvaja iz mase

ovo nije se meni dogodilo, ali sam bia nazocan. tip je zenskoj upada dobre 2 ipo ure, a ova je doslovno UMIRALA. toliko kolutanja ocima nisam u svom zivotu vidia. kasnije sam sia do njih jer mi sae nje vise dalo stat na nogama. tada sam vidia da je cura na rubu zivaca. a nikako da ga se rijesi. od muke je pocela samnom pricat o svemu i svacemu samo da se ovoga pit bulla rijesi. iskreno, da asm ima gun, upuca bi je iz samilosti...
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 17:40   #25 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Joooj koliko sam ja puta kolutala očima na svakakve dosadnjakoviće
Odgovori sa citatom
Star 08-04-07, 17:48   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Poruka: 527
grim se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Joooj koliko sam ja puta kolutala očima na svakakve dosadnjakoviće
sta je tragicno, cura je imala neku ovecu ogrlicu...koji je ovaj povlacia kad bi god ova okrenila pogled. ma prestrasno...i sad mi je zao cure...
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 19:31   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-04-07
Poruka: 2
inna18 se izdvaja iz mase

meni je najgori spoj bio kad sam izašla sa mlađim dečkom...

bio je tako nervozan..
to bi bilo simpatično da niije svoju nervozu počeo riješavati pričama o profi iz zemljopisa...
muškom profaču...

užas..
inna18 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 13:46   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

Citat:
meni je najgori spoj bio kad sam izašla sa mlađim dečkom...

bio je tako nervozan..
to bi bilo simpatično da niije svoju nervozu počeo riješavati pričama o profi iz zemljopisa...
muškom profaču...

užas..
ti i taj tvoj dečec ziher nemate više leti od mene!!
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: losi spoj, losi spojevi, spoj

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114