| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najgori spoj u Društvo forumu; vatra, ajd još OK da tip ima tremu i ne zna kaj bi pričao, pa da ispriča to s operacijom, ... |
| | #21 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori spoj vatra, ajd još OK da tip ima tremu i ne zna kaj bi pričao, pa da ispriča to s operacijom, ali još ti ide govoriti kako ga je neka žena prošli vikend htjela jebat. ![]() Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori spoj Citat:
moraš tako, inače ispadneš šule, nažalost...
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio HornedRapid : 08-04-07 u 16:19. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: najgori spoj ovo nije se meni dogodilo, ali sam bia nazocan. tip je zenskoj upada dobre 2 ipo ure, a ova je doslovno UMIRALA. toliko kolutanja ocima nisam u svom zivotu vidia. kasnije sam sia do njih jer mi sae nje vise dalo stat na nogama. tada sam vidia da je cura na rubu zivaca. a nikako da ga se rijesi. od muke je pocela samnom pricat o svemu i svacemu samo da se ovoga pit bulla rijesi. iskreno, da asm ima gun, upuca bi je iz samilosti...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: najgori spoj sta je tragicno, cura je imala neku ovecu ogrlicu...koji je ovaj povlacia kad bi god ova okrenila pogled. ma prestrasno...i sad mi je zao cure...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: najgori spoj Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: losi spoj, losi spojevi, spoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |