| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najkraća i najduža veza koju ste imali u Društvo forumu; Najdulja 4 mjeseca, a najkraca... pa ne sjecam se... tjedan dana... |
| | #55 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najkraća i najduža veza koju ste imali Najkraća nekih mjesec, najduža 4 godine i nešto sitno mjeseci, ma tko broji uopće ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najkraća i najduža veza koju ste imali najkraca 5 dana, najduza godinu ipo
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najkraća i najduža veza koju ste imali najduza 3 godine......zavrsila brakom u trajanju 7godina znaci najduza 10 godina najkraca 1 godinu....jbg....kod mene nista ispod godine....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: imali, koju, najduza, najkraca, ste, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

Grijesiti je ljudski ...