| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najkraće i najdulje vrijeme sexa u Društvo forumu; da vas cujem koliko vam je najvise/najmanje trebalo prije "svrsetka" otprilike, nemora to sad biti npr 17min ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Najkraće i najdulje vrijeme sexa da vas cujem koliko vam je najvise/najmanje trebalo prije "svrsetka" ![]() otprilike, nemora to sad biti npr 17min 20sec
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: najkrace i najduluje vrijeme sexa E ja nisam mjerio niti mi je to napameti kad se seksam !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najkrace i najdulje vrijeme sexa Citat:
de daj da te probamo zahebavam se!
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najkrace i najduluje vrijeme sexa Citat:
A ovi što znaju koliko vremenski jebu, oni vjerovatno drže štopericu kraj kreveta, pa govore ženskoj - daj, daj, daj, još samo malo... evo, imamo dobro prolazno vrijeme.... Aaaaaaaaahhhh! Sranje! A samo mi je 12 sekudi falilo do novog rekorda!
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Purger | Re: najkrace i najduluje vrijeme sexa Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.