| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najlijepši dio ženskog tijela u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg ponasanje ne , a izgled, ha nisam vidio jelbi ti mogo jebavat curu bez pameti? Blago onom ... |
| | #171 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najlijepši dio ženskog tijela jelbi ti mogo jebavat curu bez pameti? Blago onom ko pameti nema, taj nema problema. Blago onom kom u glavi duva, jer budalu i sveti bog cuva. Zato noćas ajde samnom luće, svoju pamet ostavi kod kuće.
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #172 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Najlijepši dio ženskog tijela ha svatko ima svoj tip cure ti svoj ja svoj, i to nema veze s pameti ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #173 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najlijepši dio ženskog tijela najbolji dio zenskog tela je glava i jos tome kad je prazna eto ti veselja.
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,559
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlijepši dio ženskog tijela Žene su savršena bića pa je besmisleno izdvajati pojedine dijelove tijela... Kako obožavam žene ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #176 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlijepši dio ženskog tijela Žene su savršene samo ukoliko se misli na savršenstvo zlobe, pokvarenosti i zločestoće. Međutim, čak ni u tome nisu potpuno savršene. Jer, da jesu, onda bi nestale u svom fizičkom obliku i prevorile se u čisto i potpuno zlo koje bi označilo kraj života kao takvog na ovoj planeti. Stoga moramo bit sretni što žena ipak nije savršena. Uzrok te njezine nesavršenosti, koji joj priječi metamorfozu u iskonsko i sveobuhvatno zlo, je upravo ženina prevrtljiva i lažljiva crta, koja je tjera da laže samoj sebi da je savršena, iako nije.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 19-03-08 u 16:56. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Najlijepši dio ženskog tijela najljepsi dio SSSSS IIIIIIIII SSSSS EEEE ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 25
Poruka: 122
![]() | Re: Najlijepši dio ženskog tijela Meni faca pa guza najljepši na ženskoj osobi..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.

, a izgled, ha nisam vidio