| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najljepši Ljubavni Stihovi u Društvo forumu; iza ponoći ja bit ću tu na tvome krevetu tražit ću osvetu iza ponoći bit ću tu da zaboraviš ... |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi iza ponoći ja bit ću tu na tvome krevetu tražit ću osvetu iza ponoći bit ću tu da zaboraviš nju
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi ma no... to je jedna stara pjesma koju pjeva neka pjevačica ela koja više ne pjeva
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi In assenza di te - Laura Pausini Io come un albero nudo nudo senza te senza foglie e radici ormai abbandonata così per rinascere mi servi qui non c'è una cosa che non ricordi noi in questa casa perduta ormai mentre la neve va giù è quasi Natale e tu non ci sei più E mi manchi amore mio tu mi manchi come quando cerco Dio e in assenza di te io ti vorrei per dirti che tu mi manchi amore mio il dolore è forte come un lungo addio e l'assenza di te è un vuoto dentro me perchè di noi è rimasta l'anima ogni piega, ogni pagina se chiudo gli occhi sei qui che mi abbracci di nuovo così e vedo noi stretti dentro noi legati per non slegarsi mai in ogni lacrima tu sarai per non dimenticarti mai E mi manchi amore mio così tanto che ogni giorno muoio anchi'io ho bisogno di te di averti qui per dirti che Tu mi manchi amore mio Il dolore è freddo come un lungo addio e in assenza di te il vuoto è dentro me Tu mi manchi amore mio e mi manchi come quando cerdo Dio ho bisogno di te il vuoto è dentro me Grido il bisogno di te perché non c'è più vita in me Vivo in assenza in assenza di te...
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi "Jedinica zbog tebe" U klupi sjedim tužnoga lika misli mi nekud daleko plove najednom moje srce zakuca kad čujem profesor me proziva. Misli mi teku u daljine i predamnom je crni mrak, dok profesor čeka odgovor koji je bio lak. Odgovor ne mogu dati crne me misli muče a tek sutra ću plakati za ovo juče. Jedinica zbog tebe danas je pala nemam ti na njoj ništa reči nego......"hvala"..... |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 554
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Priznajem,griješio sam,baš kao i svi znam da sam prepun mana,ali vjeruj mi moja ljubav oduvijek je bila čista i tebe dostojna Ti uvijek imaš pravo se potužiti možda su ti drugi mogli više pružiti ali,vjeruj,kunem ti se,nikad nisam za cijenu pitao koliko sam puta te na kiši čekao kasnila si sate,ništa nisam rekao za tebe sam htio sve na svijetu tebi je bilo svejedno... Ti nikad nisi saznala koliko mi je do tebe stalo dvadeset i 4 sata dnevno s tobom je bilo premalo... 24 sata-Aerodrom,Jurica Pađen
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi to bi bila neka edipovska pjesma Strune tisine Tek je pocetak naseg ulaska u jesen, tek stidljivo progovara zrela ceznja, ali u svakoj struni tisine dise proljece i kao da smo jucer, a ne danas, zeleni uzdasi trzaju nase zjenice i nasim ocima neprestano cvjeta miris lipe. Gledam kako te zuta boja sunocokreta svlaci pod mojim blagim zagrljajima i osjecam da od ravnice mojih ramena, pa sve do koljena, njezno samo za mene, poput beskrajnih brezinih krosnji sumis i bezbrojnim valovima mirno teces u meni. Iznosim crvene makove na tvoje obraze a zlatne jabuke, tvoje tople grudi neprestano kaplju po meni. Tiho upijam tvoje valovito tijelo, slijedim slatki okus njegovih dodira i tazim zedj laganim milovanjima. Izvijas se na mojim nestrpljivim usnama i dok po tebi skupljam osmjeh kupina zavodis me pogledom svojih bedara i sa ceznjom zrelih sokova zanosno osvajas, a za uzvrat, strpljivo te smirujem rukama i rosom muskih strasti kupam. Tek je pocetak naseg ulaska u jesen, tek su stasali prvi grozdovi slasti, a vec uzivam zadovoljstvo tvoga bica, i nazirem u tebi jesenje plodove, plodove bogatije i socnije, plodove s kojima docekujem ulazak u nasu zimu. Zal Kopp opčenito, zal kopp ima fakat odlične pjesme |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 272
![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Andy Williams - Where do I begin (Love story theme) Where do I begin To tell the story of how great a love can be The sweet love story that is older than the sea The simple truth about the love she brings to me Where do I start With her first hello She gave new meaning to this empty world of mine Therell never be another love, another time She came into my life and made the living fine She fills my heart She fills my heart with very special things With angels songs , with wild imaginings She fills my soul with so much love That everywhere I go Im never lonely With you my love, who could be lonely I reach for her hand-its always there How long does it last Can love be measured by the hours in a day I have no answers now but this much I can say I know Ill need her till the stars all burn away And shell be there Tko želi poslušati: YouTube - Andy Williams' Love Story (Where Do I Begin?)
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne pjesme, ljubavni stihovi, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

)