| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najljepši Ljubavni Stihovi u Društvo forumu; ... |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi "ništa tako ugodno nije kao kad se smije ivana i ničeg ljepšeg oku nema od bljeska njenih bisera" "ni samo more duboko nije kao njena oka dva eh, što bi dao da u nekom kutu tog pogleda budem ja" ovo je prvo kaj mi je palo na pamet, al fakat ima puno, puno ljubavnih stihova kojima je mjestu na ovom topicu
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-05
Poruka: 75
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Meni su najdraze ljubavne pjesme Enesa Kisevica. Prisutan kao svjetlost bez glasa. Samo da se uz tebe budim, meni na svijetu ne treba više. Da svaku tvoju mijenu slutim, da zrak u tvojoj blizini dišem. Samo da tiho uz tebe šutim prisutan kao svjetlost bez glasa. I da ti oči očima ćutim, kao da ću te izgubiti, sada, ovoga časa. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-05
Poruka: 75
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Evo jos jedne. Buđenje Da l' to moja glava sviće na ramena tvoga ruži? Ili ja to sebe sama u rukama tvojim držim? Da li se to moje srce u dnu tvoga srca čuje, il pod slapom kose tvoje ježe pasom slatke struje? Ustao bih, ali ne znam kojom nogom? Ko bršljan se uz tebe svijam bijelim logom. U prozoru zimsko sunce kroz san sije, zavlači se između nas da se zgrije. Zadnji Uredio guliver01 : 09-02-06 u 11:41. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi STADE SE CVIJECE ROSOM KITITI Stade se cvijeće rosom kititi, Stade se biser zlatom zlatiti, Stade se srma srmom srmiti, Stadose momke cure ljubiti. Samo ja nemam nigdje nikoga, Samo ja nemam svoga dilbera, Samo ja tužna tugu tugujem, Samo ja ničem se ne radujem. Gledam ja goluba, golubicu, Gledam ja lastu i lastavicu, Gledam ja jedno drugo cjeluju, Gledam ja, životu se raduju. Dađoše mene mladu za starca, Dadoše mene starcu zbog para, Da mu ja mlada kuću redujem, Da mu ja sijedu bradu milujem. Stari meni više mladoj ne treba, Stari mene samo mladu zamara; Ja hoću ljubav, život i radost, Ja hoću sevdah, pjesmu i radost! Ovu sevdalinku mi je prije 20 godina kao ročniku pjevala Hanka Paldum. Mislim da sam dobro zapamtio riječi, ali ako netko zna točnije nek slobodno ispravi. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| eXt | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Ko zna (ah, nitko, nitko nista ne zna, Krhko je znanje!) Mozda je pao trak istine u me, A mozda su sanje. Jos bi nam mogla desiti se ljubav, Desiti velim, Ali, ja ne znam da li da je zelim, Ili ne zelim. ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Evo još jedna iz tih vremena: KAD JA PODJOH NA BENDBASU Kad ja podjoh na Bendbašu, Na Bendbašu, po vodu, Ja povedoh bijelo janje, Bijelo janje sa sobom. Sve djevojke Bendbašanke, Na kapiji stajahu, Samo moja mila draga, Na demiri pendžeru. Ja joj nazvah: "Selam-alek, Selam-alek djevojče!" Ona meni: "Alek-selam, Dodj' dovece, dilberče!" Ja ne odoh isto veče, Već ja odoh sutradan. Drugog dana moja draga, Za drugog se udala! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Citat:
Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!) Možda je pao trak istine u me, A možda su sanje. Još bi nam mogla desiti se ljubav Desiti-velim, Ali ja ne znam da li da je želim, Ili ne želim. U moru života što vječito kipi, Što vječito hlapi, Stvaraju se opet, sastaju se opet Možda iste kapi - I kad prođe vječnost zvjezdanijem putem Jedna vječnost pusta, Mogla bi se opet u poljupcu naći Neka ista usta. Možda ćeš se jednom uveče pojavit Prekrasna, u plavom, Ne sluteći da si svoju svjetlost lila Mojom davnom javom, I ja, koji pišem srcem punim tebe Ove čudne rime, Oh, ja neću znati, čežnjo moje biti, Niti tvoje ime! Pa ako i duša u tome trenutku Svoje uho napne, Sigurnim će glasom zaglušiti razum, Sve što slutnja šapne; Kod večernjih lampa mi ćemo se kradom Pogledat ko stranci, Bez imalo svijesti koliko nas vežu Neki stari lanci No vrijeme se kreće, no vrijeme se kreće Ko sunce u krugu, I nosi nam opet ono što je bilo: I radost, i tugu. I sinut će oči, naći će se ruke, A srca se dići - I slijepi za stope bivšega života Njima ćemo ići Dobriša Cesarić Obožavam tu pjesmu!!!!!!!!! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne pjesme, ljubavni stihovi, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.