| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najljepši Ljubavni Stihovi u Društvo forumu; Soneta 45 Ne budi daleko od mene ni jedan jedini dan, jer, ne znam kako bih rekao, daj je dug ... |
| | #241 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Soneta 45 Ne budi daleko od mene ni jedan jedini dan, jer, ne znam kako bih rekao, daj je dug i cekat ću te kao na nekoj stanici kad negdje daleko usnu vlakovi. Nemoj otici ni samo na sat, jer tada, u tom satu, spoje se kapi nesanice i možda će sav dim što traži svoju kucu doći da ubije i moje izgubljeno srce. Jao, neka se ne razbije tvoj lik pijesku, jao, neka ne lete tvoje vjede u odsutnosti: ljubljena, ne idi od mene ni za trenutak, jer u tom casu otici ceš tako daleko da ću obici zemlju ispitujuci hoceš li se vratiti ili me ostaviti da umrem. P. Neruda |
| | |
| | #242 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-03-08
Poruka: 1
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Citat:
| |
| | |
| | #244 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi ljubavni stihovi za cure koje se zovu Mirka (ako još ima tog imena u ''prodaji'', hehe) Miirka, ljubavi jedinaa moja tii.. ko te sada dirkaaa, i ko ti pod prozore dolazii, da ti svirkaa, Miirka, možda bi i sretno živjeli, samo da si ti našla pravi put do mog tužnog srrrcaa... hehehe... |
| | |
| | #245 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Daleka Obala - Di si ti Da se žamor čuje ja ga ne bi čuja I pisma da se čuje ja je čuja ne bi I uvik ka' san takav ja razmišljan o tebi, Voljena moja. A to je tako često pa i u snu se budin I počet ću sam sebe da kudim I da se nazivan ludin i počet ću da te mrzin, Voljena moja. I ne samo da ću početi Nego to i činin i sve ću naše izbrisati i reći ću svima inim, Da te ostavljan i mrzin Voljena moja ljubavi moja, di si ti. Di si ti, di si ti Dok te moja ljubav traži samo kaži, kaži, di si ti, di si ti Dok te moja ljubav treba samo kaži, kaži, di si ti. A zato ne tribaju mi ni suze ni cviće, Psovke, poljupci, ni dar Niko izgubit time ništa neće Jer nikad nismo bili zaljubljeni par. Stihove što sada reka san tebi Spontane su riči bez škice, bez kroja. I kažen ti naglas šta krija san u sebi, Oćeš li biti voljena moja. I na kraju te molin, voljena moja Da ne kažeš ovo da šutiš Neka ovo bude mala tajna moja i tvoja I nemoj zbog ove pisme da se ljutiš Jer ti ćeš uvik bit, uvik voljena moja. Di si ti, di si ti. Di si ti, dok te moja ljubav traži samo kaži, kaži di si ti. Dok te moja ljubav treba samo kaži, kaži, di si ti, di si ti. Ispod ovog modrog neba, dok te moja ljubav treba, di si ti, di si ti, di si, di si ti. Daleka Obala - On je volio brodove Ona je gledala u brodove, kako njenog dragog odvode Do nekih dalekih, hladnih i opasnih mora i obala. I nije voljela brodove jer oni njenog dragog odvode Do nekih dalekih, hladnih i opasnih mora i obala. Tada bi plakala u samoći željela bi da joj se vrati Željela bi da ga vidi i da ga opet ljubi Tada bi plakala u samoći željela bi da joj se vrati Željela bi da ga vidi i da ga opet ljubi cijelu noć. On je volio brodove, jer brodovi ga odvode Do nekih dalekih, toplih i opojnih mora i obala. Samo nekad bi ga brodovi odveli do obala Gdje su daleka, topla i opojna mora mirisala na nju. Tada bi plakao u samoći, želio bi da joj se vrati, Želio bi da je vidi i da je opet ljubi Tada bi plakao u samoći, želio bi da joj se vrati, Želio bi da je vidi i da je opet ljubi cijelu noć.
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #247 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi meni je ovo jedna od najljepsih pjesmica ikada napisana! //staring through the eyes of the dead// Why can't I breathe Still I see Dead on the table Try to move, I'm not able to They said I have died I still felt alive I won't believe their lies I can still see through these Eyes Help me I'm not dead Wake me from this hell Tell me I'm alive Dead Knives cutting into me Scalpels rip me Screaming into deaf ears Now they stop and see my tears Help me I'm not dead Wake me from this hell Tell me I'm alive Dead //cannibal corpse// Zadnji Uredio pinokio : 23-03-08 u 12:40. |
| | |
| | #248 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi "Utjeha kose" - Antun Gustav Matoš -možeš pljuvat na hrvatsku književnost, i shvatit ću zašto, ali niko nikad nije napisa lipšu pismu od ove.
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #249 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi možda je već bila, al vridi je ponovit.. Gledo sam te sinoć. U snu. Tužnu. Mrtvu. U dvorani kobnoj, u idili cvijeća, Na visokom odru, u agoniji svijeća, Gotov da ti predam život kao žrtvu. Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao U dvorani kobnoj, punoj smrti krasne, Sumnjajući da su tamne oči jasne Odakle mi nekad bolji život sjao. Sve baš, sve je mrtvo: oči dah i ruke, Sve što očajanjem htjedoh da oživim U slijepoj stravi i u strasti muke, U dvorani kobnoj, mislima u sivim. Samo kosa tvoja još je bila živa, Pa mi reče: Miruj! U smrti se sniva. aaaa, plakat ćuuu
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne pjesme, ljubavni stihovi, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.