| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najljepši Ljubavni Stihovi u Društvo forumu; Dijete u vremenu Gledam tužnu jesenju noć s pokisle grane lišće opada u daljini čujem muziku neku i ... |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Dijete u vremenu Gledam tužnu jesenju noć s pokisle grane lišće opada u daljini čujem muziku neku i pitam sebe gdje li si sada ja svakog dana proklinjem sebe zašto te drugom prepustih lako pjevo sam pjesme, nado se boljem i bezbroj puta uz gitaru plako da li još pamtiš ljubavi moja kako smo ruže zajedno brali gdje li si sada mladosti moja zašto su tebe od mene ukrali nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam želio samo jedno sad kada nismo ni mladi ko nekada dođi da ostarimo zajedno Let 3 ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Evo ovu sam bas slusala, super mi je. Majko, da li znaš Sunce, sunce jedno sunce malo sada meni sja nebo, nebo jedno nebo vedro sada gledam ja Zbogom noći, crna noći ti si ružan san zbogom noći, hladna noći svanuo je dan sunce, sunce, jedno sunce nježno sada ljubim ja Majko, da li znaš da je ludo, ludo volim da je radost moja majko, da li znaš da je ludo, ludo volim da je ljubav moja I nema sreće bez nje, bez nje jer srce neće bez nje, bez nje majko, da li znaš da je ludo, ludo volim da je meni sve Oliver Dragojević |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi "With Arms Wide Open" Well I just heard the news today It seems my life is going to change I closed my eyes, begin to pray Then tears of joy stream down my face With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything With arms wide open With arms wide open Well I don't know if I'm ready To be the man I have to be I'll take a breath, I'll take her by my side We stand in awe, we've created life With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything With arms wide open Now everything has changed I'll show you love I'll show you everything With arms wide open With arms wide open I'll show you everything ...oh yeah With arms wide open..wide open [Guitar Break] If I had just one wish Only one demand I hope he's not like me I hope he understands That he can take this life And hold it by the hand And he can greet the world With arms wide open... With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything With arms wide open Now everything has changed I'll show you love I'll show you everything With arms wide open With arms wide open I'll show you everything..oh yeah With arms wide open....wide open meni najljepse rijeci a i pjesma iako je na engleskom..nadam se da nisam previse fulao temu |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Artist: Hoobastank Song: The Reason I'm not a perfect person As many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new and the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with everyday And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That’s why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you [x4] I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi SAVAGE GARDEN- ''Truly, madly, deeply'' I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy. I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need. I love you more with every breath Truly madly deeply do.. I will be strong I will be faithful 'Cos I'm counting on a new beginning. A reason for living. A deeper meaning. Chorus I want to stand with you on a mountain. I want to bathe with you in the sea. I want to lay like this forever. Until the sky falls down on me... Verse 2 And when the stars are shining brightly In the velvet sky, I'll make a wish Send it to heaven Then make you want to cry.. The tears of joy For all the pleasure and the certainty. That we're surrounded By the comfort and protection of.. The highest power. In lonely hours. The tears devour you.. I want to stand with you on a mountain, I want to bathe with you in the sea. I want to lay like this forever, Until the sky falls down on me... Bridge Oh can't you see it baby? You don't have to close your eyes 'Cos it's standing right before you. All that you need will surely come... I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy. I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need. I'll love you more with every breath Truly madly deeply do... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Moja ljubav (Nina Badric) Znaš li da nisam mogla disati, jedva sam misli stigla sabrati, kad sam te tada vidjela, srce mi je moglo zastati! Htjela sam istog trena otići, tvoj pogled mogao me ubiti, ko da je bilo suđeno, sve moje tad je tvoje postalo! Nije me sram ti si mi uvijek bio drag, nisam ti mogla, ni znala reći da, da moje srce od prvog trena ti pripada! Nije me sram, neka zagrme gromovi, neka se kiša kroz oblak prolomi da čuju svi da moja ljubav si ti! Sjećam se naših prvih susreta, uvijek prekratka noć za zagrljaj, samo si me nježno ljubio, neznaš kolio si mi falio! Tad sam ti cjeli život pričala tisina rijetko kad je trajala rekla sam da si moje sve da me svaki prije slomio zar ne! Nije me sram ti si mi uvijek bio drag, nisam ti mogla, ni znala reći da, da moje srce od prvog trena ti pripada! Nije me sram, neka zagrme gromovi, neka se kiša kroz oblak prolomi da čuju svi da moja ljubav si ti! Nije me sram ti si mi uvijek bio drag, nisam ti mogla, ni znala reći da, da moje srce od prvog trena ti pripada! Nije me sram, neka zagrme gromovi, neka se kiša kroz oblak prolomi da čuju svi da moja ljubav si ti! |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi OVE NOĆI Ove noći mogu napisati najtužnije stihove. Napisati na primjer: "Noć je puna zvijezda, trepere modre zvijezde u daljini". Nocni vjetar kruži nebom i pijeva. Ove noći mogu napisati najtužnije stihove. Volio sam je, a katkad je i ona mene voljela. U noćima, kao ova, držao sam je u svom naručju. Ljubio sam je, koliko puta, pod beskrajnim nebom. Voljela me je, a katkada sam i ja nju volio. Kako da ne ljubim njene velike nepomične oči. Ove noći mogu napisati najtužnije stihove. Pomisao da je nema. Osjećaj da sam je izgubio. Slušati beskrajnu noć, bez nje još beskrajniju. I stih pada na dušu kao rosa na livadu. Nije važno što je moja ljubav nije mogla zadržati. Noć je zvjezdana i ona nije uz mene. I to je sve.U daljini netko pijeva. U daljini. Moja je duša nespokojna što ju je izgubila. Kao da je želi približiti moj je pogled traži. Moje srce je trazi, a ona nije uz mene. Ista noć odjeva bjelinom ista stabla. Mi sami, oni od nekada, nismo više isti. Više je ne volim, zaista, a možda je ipak volim. Tako je kratka ljubav, a tako dug zaborav. Jer sam je u noćima, kao ova, držao u svom naručju, moja je duša nespokojna što ju je izgubila. Iako je ovo posljednja bol koju mi ona zadaje, i ovi stihovi posljednji koje za nju pišem. Pablo Neruda |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne pjesme, ljubavni stihovi, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:27.