| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najljepši Ljubavni Stihovi u Društvo forumu; Opca opasnost Srce zna Dan i noc mi smo bili zajedno dijelili smo snove i ono malo sto smo imali ... |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Opca opasnost Srce zna Dan i noc mi smo bili zajedno dijelili smo snove i ono malo sto smo imali u dzepu ja sam bio divlji, a ti si voljela bas to trazili smo samo svoje mjesto ispod sunca A gdje bi nam bio kraj da te nisu odveli dali su ti sve i jos ti sve obecali Ref. Al’ srce tvoje zna da si sve izgubila i jednom ce ti reci noc je hladna bez njega srce zna sto smo bili ti i ja ja se jos borim i necu stati, tebe su slagali, ti si se predala Kao leptir i cvijet na dlanu jedne ljubavi stajali smo sami bez igdje iceg ali sretni kao malo tko a sada ti se dive za jedan osmijeh ti placaju hodat’ ces po zlatu al’ nikad vise neces biti sretna ovo je mozda malo negativno ljubavna,al je predivna... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Dva dinara druže- Riblja Čorba Dečurliji našoj smišljasmo imena, voleh je sve više svaki božiji dan, ubedih se,najzad to je prava žena, zajedno smo štedeli za stan. Sedeo sam tako sam za našim stolom, sve sto iole vredi palo je u vodu opet me je žensko napravilo volom, igrao sam samo epizodu. Htedoh da zaurlam,strčao sam dole nisam mog'o da izdržim duže, socijalni slučaj pred vratima wc-a rekao je-DVA DINARA DRUŽE! Mala nužda jedan,a velika dva. Pogledom ga sasekoh ko mačem. Izvinite,molim-pitao sam ja -kolko košta kad unutra plačem? ![]()
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Volim tvoj smijeh Kad u oku zlatni koralj imas O, zar je grijeh Sto ponekad dok te gledam Zamisljam da te skidam Sve je tako jednostavno Kao more, dan i noc Dok uz mene se privijas mazno Znam ljubav je to, ljubav je to Tebe je lako voljeti Kao disati zrak I svaki tren sa tobom je Nebeski dar Tebi je lako pjevati Pogadati sne Nikom na svijetu nije bilo Lakse reci Volim te I kad me ne diras Kolas mi kroz vene I kao neka plava rijeka Strujis, strujis kroz mene Sve je tako jednostavno Kao more, dan i noc Dok uz mene se privijas mazno Znam ljubav je to, ljubav je to
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Turnaround, every now and then I get a little bit lonely and you're never coming around Turnaround, Every now and then I get a little bit tired of listening to the sound of my tears Turnaround, Every now and then I get a little bit nervous that the best of all the years have gone by Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified and then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround, Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild Turnaround, Every now and then I get a little bit helpless and I'm lying like a child in your arms Turnaround, Every now and then I get a little bit angry and I know I've got to get out and cry Turnaround, Every now and then I get a little bit terrified but then I see the look in your eyes Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart Turnaround bright eyes, Every now and then I fall apart And I need you now tonight And I need you more than ever And if you'll only hold me tight We'll be holding on forever And we'll only be making it right Cause we'll never be wrong together We can take it to the end of the line Your love is like a shadow on me all of the time I don't know what to do and I'm always in the dark We're living in a powder keg and giving off sparks I really need you tonight Forever's gonna start tonight Forever's gonna start tonight Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart There's nothing I can do A total eclipse of the heart Once upon a time there was light in my life But now there's only love in the dark Nothing I can say A total eclipse of the heart
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Vidim da je Ševa bacio malo ozbiljnog pjesništva, pa da mu malo pariram... ![]() Otrovane su mi pjesme, da l' drukčije može biti? U moj život dok je cvao Počela si otrov liti. Otrovane su mi pjesme, da l' drukčije može biti? Srce mi je puno zmija, a usto si u njem' i ti. Heinrich Heine
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi "Into My Arms" - Nick Cave I don't believe in an interventionist God But I know, darling, that you do But if I did I would kneel down and ask Him Not to intervene when it came to you Not to touch a hair on your head To leave you as you are And if He felt He had to direct you Then direct you into my arms Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms And I don't believe in the existence of angels But looking at you I wonder if that's true But if I did I would summon them together And ask them to watch over you To each burn a candle for you To make bright and clear your path And to walk, like Christ, in grace and love And guide you into my arms Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms, O Lord Into my arms And I believe in Love And I know that you do too And I believe in some kind of path That we can walk down, me and you So keep your candlew burning And make her journey bright and pure That she will keep returning Always and evermore |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Hej,mali dođi da ti nešto kažem. Volim te… Samo ne znam kako da to dokažem… Svaki put kad te poljubim ispadne da lažem… Ne znam zašto… Hej,mali nisam ja takva… I sam znaš da mokro ne gori… Ako ti je lakše reći ću ti samo ovo… (ne)Volim te i zbog toga sorry… Dali sam iskrena ne moram ti reći, Pogledaj me u oči i suze će poteći… Hej,mali pogledaj još samo jednom koje boje su mi oči… Sjaje malo jače jer su slikane u noći… Ti si ih slikao one noći kad si me u zagrljaj zvao… Kad sam bila tvoja i ti si mi sebe dao… A di su sada te noći .. U kojima siu nastale moje oči… U kojima si im krao sjaj… Hej,mali nemoj mi reći da je kraj… kako vam se čini???
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Najljepši Ljubavni Stihovi Čini mi se ok ![]() Vlastito djelo ili?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne pjesme, ljubavni stihovi, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:24.