| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najluđe ljubavne poruke u Društvo forumu; hajmo ljudi koje su vam najluđe ljubavne poruke meni je najluđa VOLIM TE BEZOBRAZNO... |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najluđe ljubavne poruke ima ih puno...ali su mi nekako najjace ove : " Jebes mi mater ako te ne volim ! " ![]() " Pogledaj se u ogledalo i vidjet ces kako izgledaju moji snovi ! " " Bas ti zavidim sto si samnom. Kakav ulov, svaka cast ! " ![]() " Zelio sam ti poslati nesto lijepo, a opet slatko i sexy, ali ima jedna problem : Nisam stao u dispay !! " i jedna od meni osobno najlijepsih : "Ako netko uspije na suncu kockom leda ispisati ime tvoje, onda cu mu priznat te voli vise od mene ! "
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: najluđe ljubavne poruke Javljamo Vam se iz Ureda za nedostajanje. Trenutačno strašno nedostajete jednoj osobi, pa Vas molimo da se javite barem jednom porukom... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: najluđe ljubavne poruke ova mi je moćna... ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najluđe ljubavne poruke Jebat ću te, skidaj gaće . ili Ako zadrzis ovu poruku - VOLIS ME, ako je ignoriras - OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris - ZELIS ME, ako odgovoris - NE MOZES BEZ MENE...
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne, najludje, poruke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| besplatne sms poruke članak | Kristijan | Mobiteli | 2 | 31-01-08 18:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.