| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali u Društvo forumu; .....meni je bilo u autu dok je vozio autocestom 180 km/h...to je vise najlude... a najneobicnije....hmm....mislim ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | .....meni je bilo u autu dok je vozio autocestom 180 km/h...to je vise najlude... a najneobicnije....hmm....mislim da je to u zicari na sljemenu....ali bilo ih je stvarno dosta...ali da VAS cujem.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali Citat:
He he he he he he... kažeš, bilo ih je stvarno dosta ![]() Pa svaka čast... samo ne znam da li da ti čestitam ili da te upitam za frekvenciju Najneobičnije mjesto na kojem sam jebao... ![]() Usidren brod na supetarskoj rivi (Supetar na Braču) tijekom fjere (fešte) Sv. Petra dok je na rivi bilo jedno 1000 ljudi... srećom, muzika iz obližnjeg kafića prigušila je stenjanje i krikove... bar se nadam ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali Citat:
to ˝dosta˝ ne znaci dosta frajera...samo da smo decko i ja jako mastoviti sto se toga tice.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali Pa nisam ja ni mislio da je riječ o "dosta frajera"... nego o velikoj učestalosti dotične radnje.. frekvencija = učestalost ponavljanja neke radnje (u ovom slučaju - jebanja) Pa to uopće nije loše... razgibavaš glavne mišićne skupine, jačaš tetive i oslobađaš se stresa ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali pa dobro nece ti skodit da ponovis.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali Citat:
Ali pripazi malo, pretreniranost zna bit opasna.. I BOLNA!!!
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
sama si rekla da ju nisi mogla nac.... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kojem, mjesto, najneobicnije, pojebali, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| malo edukacije - spolne bolesti | Kristijan | Recycle Bin | 1 | 30-09-05 18:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.