Na krevetu od njene seke!
![]()
Raspravljate o temi najneobicnije mjesto na kojem ste se pojebali u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; u spavacoj sobi od staraca... to je fakat neobično, drugo jutro me stara pitala dal sam jeo jogurt u njenom ...
Do you feel lucky, Punk?
Na krevetu od njene seke!
![]()
Nikad nisam probo iskoristit sam sebe![]()
u wc-u u kafiću wc velik metar sa metarljudi samo kucali a ja govorim "ZAUZETO!" lol
možda nije neobično al je smješno
![]()
Hm na nogometnom igralistu, kod skole, vrtica, u liftu, u sobi od frendovih staraca, na plazi i da naravno na klupama po parkovima![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Najneobičnije-hmmm, naslonjena na drvo u blizini NSB-a u Zagrebu, fakat mi je bio bed da mi netko od poznatih ne naleti, a i u wc-u mog standardnog kafića, drpanje (to baš i nije bila prava ševa) u tramvaju i tak, ima toga
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Ja bolje da ne govorim. Nakon autoputa, tramvaja, autobusa, ovo moje nije niš![]()
dobro to nije neka lokacija, ali mi je najgore bilo kad mi je bivsa cura pusila dok sam pricao s mamom na telefon.......nije da sam ja stenjao il nes tako neg sam pisao od smijeha sa povremenim uzdasima......jos gore od svega sta je mama znala da sam kod nje.......katastrofa
a lokacija je bila kad sam isao na rucak kod cure i jebo ju usred dana u njenoj sobi samo sam zamisljao kak ce mi njen stari na odlasku rec: bilo mi je drago sta smo se upoznali, slobodno dodji opet kod mene jebat mi kcer u mojoj kuci![]()
.........i fina mala plava kutijica za puder
I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila
jarun, one male svlačione uz samu stazu kraj jezera.. oko 7 navečer... možda nije najneobičnije al meni je zbog količine ljudi to bila adrenalinska inekcija!
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
kad smo kod NSB-a, jel se ko tamo pojebao ?!?! ja jesam za malo, našao sam jedno tako doobro mjesto
a najluđe, hmm... nije najluđe mjesto koliko i okolnosti:
nas dvoje na klupici na gornjem gradu, oko 11-ponoć, 2mj, vani -15 i kao mislili da neće bit ljudi, kad ono promenada! poslije mi nikako nije bilo jasno šta ljudi imaju šetat u ponoć na gornjem gradu u sred zime na -15...
ili im je fetiš gledat luđake poput nas ?!?!