Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; TOTALNA BLAMAZA ?! ? *ispricavam se svima ako je ova tema vec bila,ja je nisam nasla*...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-06, 11:24   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase
Red face najneugodnije iskustvo u krevetu !

TOTALNA BLAMAZA ?! ?

*ispricavam se svima ako je ova tema vec bila,ja je nisam nasla*
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:28   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 140
pR0T0c0L se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pR0T0c0L
Re: najneugodnije iskustvo u krevetu !

Imam frenda koji mi je pricao da je bio sa curom kod njezinog djeda u kuci dok djeda nije bilo... Oni su se htjeli pohebat. skinuli su se goli i taman kad su krenuli doso je dida . Cura se brzo presvukla i isla pricat sa didom dok je decko iso ispod kreveta. On je ispd cekao 2 sata i onda mu je palo napamet da baci drkicu ...

isti taj tip se jebo sa curom drugi dan i nakon svrsavanja cura mu je dala mentol maramice da se obrise i reko je da ga je peklo za popizdit.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:35   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-06
Poruka: 233
bambina_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pR0T0c0L

isti taj tip se jebo sa curom drugi dan i nakon svrsavanja cura mu je dala mentol maramice da se obrise i reko je da ga je peklo za popizdit.

KATASTROFA
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:37   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-01-06
Poruka: 140
pR0T0c0L se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pR0T0c0L Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pR0T0c0L

gledo sam sa curom horrorcinu kod mene kuci i poceo sam je ljubit , spustao sam se dolje do sisa i bilo je sve kul ... jos sam iso dolje do pice i poceo je skidat ... taman kad sam skinuo hlace rekla je : "nemogu sorry imam mengu" . koji je k cekala da dodjem do dole ...
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:45   #5 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,755
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Citat:
gledo sam sa curom horrorcinu kod mene kuci i poceo sam je ljubit , spustao sam se dolje do sisa i bilo je sve kul ... jos sam iso dolje do pice i poceo je skidat ... taman kad sam skinuo hlace rekla je : "nemogu sorry imam mengu" . koji je k cekala da dodjem do dole ...
CccccccccC

Prvo tri put provjeri pa kreni u akciju

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:47   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 11:54   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,449
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: daMassa
CccccccccC

Prvo tri put provjeri pa kreni u akciju
"tri puta mjeri jednom reži"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 12:06   #8 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
možda je cura htjela jednostavno da ju malo maziš.
šta ju nisi pitao jel joj i desni krvare?
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 12:08   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,449
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma to joj misli lutale i onda kad je doslo do "kriticnog" dijela..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-06, 12:10   #10 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Baš kad pomislim da sam vidjela najogavniju temu na forumu, ti me iznenadiš

A mogla bi se malo i ti izjasniti ili vrhunska jebačica poput tebe nije nikad doživila blamažu?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: neugodno iskustvo, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108