| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; TOTALNA BLAMAZA ?! ? *ispricavam se svima ako je ova tema vec bila,ja je nisam nasla*... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | TOTALNA BLAMAZA ?! ? ![]() *ispricavam se svima ako je ova tema vec bila,ja je nisam nasla*
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Imam frenda koji mi je pricao da je bio sa curom kod njezinog djeda u kuci dok djeda nije bilo... Oni su se htjeli pohebat. skinuli su se goli i taman kad su krenuli doso je dida . Cura se brzo presvukla i isla pricat sa didom dok je decko iso ispod kreveta. On je ispd cekao 2 sata i onda mu je palo napamet da baci drkicu ...isti taj tip se jebo sa curom drugi dan i nakon svrsavanja cura mu je dala mentol maramice da se obrise i reko je da ga je peklo za popizdit.
__________________ Ignorance Isn't Bliss! Did the Jews know that there weren't any showers ? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
KATASTROFA ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! gledo sam sa curom horrorcinu kod mene kuci i poceo sam je ljubit , spustao sam se dolje do sisa i bilo je sve kul ... jos sam iso dolje do pice i poceo je skidat ... taman kad sam skinuo hlace rekla je : "nemogu sorry imam mengu" . koji je k cekala da dodjem do dole ...
__________________ Ignorance Isn't Bliss! Did the Jews know that there weren't any showers ? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
Prvo tri put provjeri pa kreni u akciju ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
šta ju nisi pitao jel joj i desni krvare? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: neugodno iskustvo, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:44.

. Cura se brzo presvukla i isla pricat sa didom
dok je decko iso ispod kreveta. On je ispd cekao 2 sata i onda mu je palo napamet da baci drkicu
?