| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Baš kad pomislim da sam vidjela najogavniju temu na forumu, ti me iznenadiš A mogla bi ... |
| | #11 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Najveća blamaža? To znam - prije dviej godine sam se razbolio od salmonele (konstantno proljev), pa sam usred jebanja morao prekidat radnju i trčat na zahod jer su crijeva proradila... zamalo da mi nije pobjeglo.. Uuuh, i sad mi je neugoda kad se sjetim ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
i onda si joj ga naravno strpal u usta ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
P.S.nikad nisam tvrdila da sam vrhunska jebacica...ali hvala sto tako mislis.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Daleko najgore mi je bilo kad sam jednoj curici koju sam dugo,dugo,dugo pokusavao povalit (i konacno uspio),tijekom bubanja na haubi od auta (zguza naravno),stavio i prst u guzu a mala je vrisnula i skocila preko haube i pobjegla u grmlje.Kad sam je pitao koji joj je k.... potiho je rekla "Kaka mi se". JAAAOOO zemljo otvori se.Bas bi mogao taj patent prodavat onima kaj imaju problema sa stolicom. Uzas !!! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]()
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! ejakulacija u prvoj minuti kad se njoj pisa za vrijeme sexa ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: neugodno iskustvo, sex |
« Nesretno zaljubljeni Riječanin plivat će od Rijeke do Cresa
|
Tko se sinoć / jučer / danas JE jebao? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.