| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Najveća blamaža? To znam - prije dviej godine sam se razbolio od salmonele (... |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
...joj podseti me da mi se skoro desilo da pustim prdez...ne bi me bilo toliko sramota da sa devojkom nisam bio tek u zacetku veze...na srecu, jos uvek je sa mnom...mislim da ja njoj tako nesto ne bih oprostio![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! njejneugodnije iskustvo u krevetu.. ma ne pričaj mi ništa,ja njoj da 100 eura i ona meni razmini po nekoj usranoj valuti,uglavnom 30 kn manjoj nego na tečajnoj listi.. i šta bi joj čovik.. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! kaligula hahaha...Dobra blamaza sam ne znam jel njena ili tvoja hahaha prije njena hahaha... A ovo sto se prdenja tice... Ah svi muski prde u drustvu ja ne znam je li to tako normalno ili jednostavno oni slusaju bez pogovora zov prirode....HAHAHA
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 144
![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Sva sreca da nemam takvih iskustava, samo pozitivna i ugodna.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: neugodno iskustvo, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

...joj podseti me da mi se skoro desilo da pustim prdez...ne bi me bilo toliko sramota da sa devojkom nisam bio tek u zacetku veze...na srecu, jos uvek je sa mnom...mislim da ja njoj tako nesto ne bih oprostio