| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; izmedju onog kad sam bio jako satran i zakaza ili kad nam je uletila njena sestra u sobu en znam ... |
| | #41 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! izmedju onog kad sam bio jako satran i zakaza ili kad nam je uletila njena sestra u sobu en znam na koju bi se opciju odlucio, mozda ipak treca mi kod mene doma a svi dosli s paklenice, ekspresno oblacenje i onako znojan upoznavat ju sa svojima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: slatina Godina: 25
Poruka: 32
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! uspjelo mi je zaspat dok me cura "jahala"... bilo je lijepo, ona na meni, a meni glava malo-malo ode u stranu... izgubio svijest i zaspao.. probudio me samar nakon par sekundi, cura se uzivila, a ja koma... u prilog umoru mi ide cinjenica da sam imao naporan dan, a i putovao sam za rijeku kod nje... bacilo me i gotovo... onda ona opravdavanja da mi je super s njom, "ma nisi ti vec sam bio fakin umoran"... al nije bas pomoglo |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
![]() ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
hahahaCitat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ot. kad je bivši bio kod mene.... i išao me prvi put lizat... i stara mi upala u sobu ....ja onak ležim,njemu glava dolje.... a stara se izbezumila,i pitala "oćete jest" i odma izašla iz sobe i zatvorila vrata,,, bilo mi je tako neugodno,osječala sam da ću u crnu zemlju propast.... poslje toga sam jedva izašla iz sobe i pogledala staru,mislim da sam bila ko paprika crvena u faci od sramote...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Na ovom forumu sam se baš puno nasmijao, al mislim da mi je ova tema najjača za to. Čitao sam je već sto puta i svaki se put rušim od smijeha. Jednom sam skoro pao i monitor povukao za sobom ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! je baš je spaljena tema,a dar koje je tvoje najneugodnije iskustvo?ja sam se kreveljila ovim postopvima gore što sam citirala... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Citat:
"A frendova jaja mi lamataju po celu" ![]() ![]() ![]() ![]() stara uletava u sobu i govori da se idem ljecit ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 305
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! neznam jel bilo gore kad sam zakazao ili kad sam zaspao tokom pušenja i ujutro se probudio pojma nemajući gdje sam, poslije togga sam drastično smanjio količinu alkohola
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
![]() |
| Tagovi: neugodno iskustvo, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

hahaha

bilo mi je tako neugodno,osječala sam da ću u crnu zemlju propast....