| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najneugodnije iskustvo u krevetu ! u Društvo forumu; bivši i ja se nismo vidjeli dva tjedna, a njegovi starci su bili na moru.ja došla kod ... |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! bivši i ja se nismo vidjeli dva tjedna, a njegovi starci su bili na moru.ja došla kod njega i pravac u njihov bračni krevet. počeli se drpat,žnjarat,trpat ko životinje pa tako došli i do doggy poze.i ne bi to bilo tako velika stvar da sam ja znala njegove duže vrijeme,al mi smo se vidjeli do tada svega 2 puta.ugl...mi u doggyu na njihovom krevetu, rasuti kondomi (što iskorišteni,što ne), mi znojni,mokri, ja vrištim (ne glasno, al se čujem )...oni upadaju u sobu (došli ranije s mora) i imaju kaj vidjet-mi okrenuti guzicama prema ulaznim vratima sobe, sve je bilo na 'izvol'te', mislim da i ginekolog ne gleda tak duboko njegova stara se ukipila,stari zbrisao a mi nismo ni primjetili pol minute da ona stoji i gleda nikad nisam mislila da se tako brzo može spustiti i da se ja tako brzo mogu dignuti sa kreveta ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 380
![]() | Re: najneugodnije iskustvo u krevetu ! Nije baš u krevetu,ali ovo morate čuti.Bilo je to poršlo ljeto,party kod frenda i onda smo išli na plažu.Dođe meni cura(ove godine maturirala,ima 19 godina) i počnme pušit,a ja sam bio tako pijan da ju nisam vidio.Skinem ja njoj tangice i pun gas joj napucam u guzu...slučajno...ostala je ležati na plaži jedno dobrih pola sata i od tada me više ne pozdravlja na cesti,a živi dvije zgrade od mene ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgroznije sex-iskustvo ma taman se ja uzivio, vec mi se digo, i hajde skidam ti ja nju, ona zanosna crnka, tamnoputa, kad izbaci sisu, stari moj oko nje je nekih dlaka, pa ima i 1 cm u njima! ![]() kad dusu nisam povratio ![]() nije ni bilo sexa, nesto sam smuljo, eto! nije sexualno, al je PREDsexualno iskustvo
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Najgroznije sex-iskustvo Citat:
Sta se te dlake od 1 cm nisu prije vidile kroz majicu ? ![]()
__________________ "This war will never be forgotten, nor will the heroes who fight in it." Troy ( Odysseus ) | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgroznije sex-iskustvo ![]() ma kakvi, to se mi mazili nekako s pocetka, taman konto ubost je prvi put i eto, stari moj! kud sam ja gadljiv na te dlake, kad vidim u hrani ili tako na curama![]() ma zeludac mi pod grlo dodje![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Najgroznije sex-iskustvo ahahahahahahahahaha,ahahahahahahaha, ![]() cijeloj ovoj stranici sam se totalno iskreveljila.... nespretna je to sve fino opisala ![]() ![]() sanel-pa što joj nisi počupao te dlake? ![]() tucson ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: neugodno iskustvo, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.

)...oni upadaju u sobu (došli ranije s mora) i imaju kaj vidjet-mi okrenuti guzicama prema ulaznim vratima sobe, sve je bilo na 'izvol'te', mislim da i ginekolog ne gleda tak duboko
njegova stara se ukipila,stari zbrisao a mi nismo ni primjetili pol minute da ona stoji i gleda

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
Sta se te dlake od 1 cm nisu prije vidile kroz majicu ?