| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najromantičnija gesta :) u Društvo forumu; Ispricavam se ako je bila ta tema...Sto je po vama najromanticnije sto je netko ucinio za vas ili sto ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ispricavam se ako je bila ta tema...Sto je po vama najromanticnije sto je netko ucinio za vas ili sto biste zeljeli da netko ucini ?
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Najromantičnija gesta :) najromantičnije šta je jedan dečko napravio za mene jest da me je čuvao i branio kad mi je jedan njegov "frend" prijetio i htio me tuć ![]() jadan moj anđeo nije se ni sekunde odvajao od mene ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Mislim da znam o kome je rijec ...Sjatko ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Ne znam, prvo što mi pada na pamet je kad sam se kao klinka za novu godinu prvi put napila, pa je moj tadašnji dečko otrčao do kolodvora (koji nije bio ni tako blizu) po taksi dok sam ga ja onako pijana i pričajući sama sa sobom čekala... hihii ![]() Onda kad sam isto kao klinka upoznala jednog dečka i iduću večer kad sam došla na isto mjesto s prijateljicom on je imao privjesak sa slovom S... a upoznao me tek večer prije.. i to je nosio i kad smo prohodali i dugo kasnije...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 08-09-07 u 19:59. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Kada ga je iz teretane frend vozio doma da si ide po auto i dođe po mene jer je bila neka frka... (10ak km dalje živi od mene) Kada me ex nazvao s momačke i naručio neku pjesmu (mislim da su bile tamburice i neka srcekidajuća)... Inače ne volim planirane romantične situacije!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Definitivno najromantičnija stvar je bile su geste od mog dečka. Bio je kod mene tj. dovezao me mojim autom kod mene doma (ja nisam bila u stanju), a on tada još nije smio spavati kod mene, a i auto nije htio uzeti pa se odvesti doma. Jednostavno je 17 kilometara koliko ima između mene i njegovog stana prepješačio i to po noći u 11 mjesecu. Busa naravno nije bilo. A bilo je i donošenja cvijeća ujutro na kavu (prije predavanja) koje je kupio od baba na Dolcu. E to je slatko! I jednom kad smo se posvađali onda je došao do mene, pozvonio, dao mi čokoladu i počeo se smijati. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,669
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Meni je najslađe bilo kad je rekao: Ti si sigurno najljepša na svijetu...ok, možda je Nikolina Pišek malo ljepša od tebe.....ali ona je sigurno loša u krevetu! umrla sam od smijeha
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najromantičnija gesta :) Je ljiga, ali meni je najromantičnije kad lezimo mala i ja u krevetu. Ona na boku lezi sa glavom na mojim grudima, ja ju sa rukom zagrlim i tiho mi kaze: "Ja bi da ovo ovako traje vječno". Meni uvijek knedla u grlu kad mi to kaže.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gesta, najromanticnija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

?

pusa