Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najromantičnija gesta :) u Društvo forumu; Ispricavam se ako je bila ta tema...Sto je po vama najromanticnije sto je netko ucinio za vas ili sto ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-09-07, 19:40   #1 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Smile Najromantičnija gesta :)

Ispricavam se ako je bila ta tema...Sto je po vama najromanticnije sto je netko ucinio za vas ili sto biste zeljeli da netko ucini ?
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 19:45   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy
Re: Najromantičnija gesta :)

najromantičnije šta je jedan dečko napravio za mene jest da me je čuvao i branio kad mi je jedan njegov "frend" prijetio i htio me tuć
jadan moj anđeo nije se ni sekunde odvajao od mene
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 19:46   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Mislim da znam o kome je rijec ...Sjatko
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 19:49   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne znam, prvo što mi pada na pamet je kad sam se kao klinka za novu godinu prvi put napila, pa je moj tadašnji dečko otrčao do kolodvora (koji nije bio ni tako blizu) po taksi dok sam ga ja onako pijana i pričajući sama sa sobom čekala... hihii

Onda kad sam isto kao klinka upoznala jednog dečka i iduću večer kad sam došla na isto mjesto s prijateljicom on je imao privjesak sa slovom S... a upoznao me tek večer prije.. i to je nosio i kad smo prohodali i dugo kasnije...

Zadnji Uredio Wamp : 08-09-07 u 19:59.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 19:50   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Mislim da znam o kome je rijec ...Sjatko
znaš znaš
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 19:55   #6 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Kada ga je iz teretane frend vozio doma da si ide po auto i dođe po mene jer je bila neka frka... (10ak km dalje živi od mene)

Kada me ex nazvao s momačke i naručio neku pjesmu (mislim da su bile tamburice i neka srcekidajuća)...

Inače ne volim planirane romantične situacije!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 20:12   #7 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Definitivno najromantičnija stvar je bile su geste od mog dečka.
Bio je kod mene tj. dovezao me mojim autom kod mene doma (ja nisam bila u stanju), a on tada još nije smio spavati kod mene, a i auto nije htio uzeti pa se odvesti doma. Jednostavno je 17 kilometara koliko ima između mene i njegovog stana prepješačio i to po noći u 11 mjesecu. Busa naravno nije bilo.

A bilo je i donošenja cvijeća ujutro na kavu (prije predavanja) koje je kupio od baba na Dolcu. E to je slatko!
I jednom kad smo se posvađali onda je došao do mene, pozvonio, dao mi čokoladu i počeo se smijati.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 12:36   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,669
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Meni je najslađe bilo kad je rekao: Ti si sigurno najljepša na svijetu...ok, možda je Nikolina Pišek malo ljepša od tebe.....ali ona je sigurno loša u krevetu!

umrla sam od smijeha
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 16:30   #9 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,084
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Je ljiga, ali meni je najromantičnije kad lezimo mala i ja u krevetu. Ona na boku lezi sa glavom na mojim grudima, ja ju sa rukom zagrlim i tiho mi kaze: "Ja bi da ovo ovako traje vječno". Meni uvijek knedla u grlu kad mi to kaže.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 16:35   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Nije nimalo ljiga
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gesta, najromanticnija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114