| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi u Društvo forumu; Kad je sex u pitanju, držao bih i 70 kg. i to malo duže vrijeme od samo par ... |
| | #113 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi Citat:
![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi Ajmo ljudi pogledat ovaj sex na plažihttp://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=24226&context=naslovnica&web_page_id=main_page |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter | na plazi, miris borova, u moru, pod tusem, krevet, priroda, gdje vas ulovi ili gdje se jedno od nas dvoje napali, kako je vec netko gore rekao nije toliko bitno mjesto nego s kim to radis, neko voli privat, a neko publiku, gdje je da je ako si sa pravom osobom to je to, nemoze da bude lose polizes mi s k.... slag................. |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi iako to baš ne volim, jednom me dečko dopeljao doma, sjedili u autu ispred moje kuće, jako smo se poželjeli i eto.. u autu.. iako to ne volim to mi je bilo stvarno dobro jer je bilo dosta adrenalina, moji su svi bili doma, iako su spavali..al bilo je super.. ipak najviše volim u svom ili njegovom krevetu, pod tušem, i kad dođemo na more, pa se u gluho doba noći spustimo na plažu
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi Morat ću ponoviti ono što su neki već rekli, nema veze gdje već s kim, jedino da mi nije pretjerano neudobno ili hladno, a ostalo je ok ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto za sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 23:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.