| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi u Društvo forumu; Krevet , veliki , bez konkurencije. I nije mi jasno kako netko može reći - auto... |
| | #24 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Ja bi vodeni krevet Na plazi mi je super, bilo po danu ili noci. Kad se opustis i prepustis puca te hoce te netko cuti ili gledati, to mi je tako lijepo, romanticno... ali svakako da mi je najudobnije u krevetu
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| 4nick8or | Re: najsavršenije mjesto za jebanje najsavršenije mjestu je tu na Forumu, jebeš nekog jebeš a on ni ne kuži da ga jebeš. Predobro, ovaj lik Roko npr., svi ga jebu tu na forumu, njemu i dalje dobro u njegovom svijetu a i nama dobro u našem svijetu - fiktivnoj realnosti.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje jednostavno,prazna kuća i bračni krevet...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | nekakva mala kolibica negdje u picki materinoj, snijeg a nas dvoje ispred kamina u kolibi....... joj meni dramaaaaaaaaaa naravno da kamin mora bit upaljen ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto za sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

ali svakako da mi je najudobnije u krevetu

pusa