| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi u Društvo forumu; Najjače mjesto za prvi date je definitivno ovo.......... |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Najjače mjesto za prvi date je definitivno ovo.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1
![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 144
![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Mjesto i vrijeme su mi totalno ne bitni,samo doticna osoba i ja sva sretna ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #47 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: najsavršenije mjesto za jebanje ma sve opcije su otvorene...ja sam cak na groblju jednu maznul....ali okolo je svirala glazba...bilo proscenje...hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: najsavršenije mjesto za jebanje dobro ako bas pricamo o najsavrsenijem mjestu onda bi to bilo nesto ovako: ti i voljena osoba negdje na plazi, oko vas milijun zvjezda i naravno puni mjesec...savrsen pogled na more i da je plaza pjescana, da vas ne bi bolo kamenje. ali inace bilo kakvo misto dolazi u obzir
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto za sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

Do you feel lucky, Punk?