| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: crnka_8 dobro ako bas pricamo o najsavrsenijem mjestu onda bi to bilo nesto ovako: ti i voljena ... |
| | #51 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-04-07 Godina: 19
Poruka: 47
![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Citat:
| |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje moj tip! jugić, smart, polo, astra... kaj tak pucate na tu romantiku sa pjeskom, pa nemam potrebu da se osijećam k'o dina!
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi Što se tiče udobnosti, najjači je krevet. Ako je baš sila, onda mi je tak' svejedno...Na vidikovcu usred bijela dana, u moru, na terasi, u nekom parkiću...Uzbudljivo! Ali, ako me puca romantika, radije bih krevet i lagano prigušena svjetla... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za vođenje ljubavi Nisam ni sumnjala. Ha, ako je krevet toliko dobar, onda se nadam da ne sakuplja prašinu doma... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najsavršenije mjesto za jebanje Citat:
ma da tko je jos vidio furat se na romantiku, sto manji auto više se stiskamo ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mjesto za sex, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

ma da tko je jos vidio furat se na romantiku, sto manji auto više se stiskamo