Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Najveći klitač koji ste vidjeli u Društvo forumu; Pitanje za muškarce ali i žene kojima nježne istospolne igrice nisu strane -koliki je bio najveći klitač koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 22:44   #1 (permalink)
fee
Starter

Datum registracije: 11-03-08
Poruka: 10
fee se izdvaja iz mase
Najveći klitač koji ste vidjeli

Pitanje za muškarce ali i žene kojima nježne istospolne igrice nisu strane -koliki je bio najveći klitač koji ste vidjeli? Ja sam se jednom susrela sa pravom gromadom (blizu 3 cm po mojoj procjeni), u prvi tren nisam znala treba li to lizati ili - pušiti.
fee je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 22:52   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Najveći klitač koji ste vidjeli

Citat:
Pravi autor: fee Pogledaj Poruke
Pitanje za muškarce ali i žene kojima nježne istospolne igrice nisu strane -koliki je bio najveći klitač koji ste vidjeli? Ja sam se jednom susrela sa pravom gromadom (blizu 3 cm po mojoj procjeni), u prvi tren nisam znala treba li to lizati ili - pušiti.
i na kraju si lizala ili pušila....????

uglavnom klitorisi normlane veličine...
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 23:19   #3 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,902
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Najveći klitač koji ste vidjeli

3 cm... kao kelj pupčar jeboteee

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 23:34   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nisam mjerio

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 00:12   #5 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
s obzirom da ima toliki klit, jel te poslije cura izjeb*la s njim?
(ovo je sala, bez uvrede)
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 19:11   #6 (permalink)
fee
Starter

Datum registracije: 11-03-08
Poruka: 10
fee se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
i na kraju si lizala ili pušila....????

)
ni jedno ni drugo, ne mogu se toliko sagnuti
fee je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 07:15   #7 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
ni jedno ni drugo, ne mogu se toliko sagnuti
riječ ''sagnuti'' tjera čovjeka na razmišljanje... uz toliko poza vi ste stajali/cucali?
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 13:13   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

... barem joj nije teško svršiti...
Star 20-03-08, 13:16   #9 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm

ja sam vidio toliki klitać, da nisam ništa vidio....
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 15:54   #10 (permalink)
IMA
Starter

Datum registracije: 28-03-08
Godina: 39
Poruka: 1
IMA se izdvaja iz mase

čini mi se da Indira m. ima najveći
samo nisam siguran da li sam dobro vidio na slikama
IMA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103