| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi napaljivanje prije sexa / predigra ? u Društvo forumu; Kad je u ogrtacu after shower sa mokrom kosom!!... |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaznost predigre dali vam je vazna predigra i koliko?volite li duzu predigru ili ste skloniji sex-u nabrzaka?
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: napaljivanje prije sexa / predigra ? napaljivanje prije sexa / predigra jooj, ovo nema neke veze s predigrom.. ali kad se onako nesvjesno pocne ceskat oko pupka po stazici.. jaoo.. uz zid, na stol, ves masinu, nije bitno, skidaj se istog trena ![]() vaznost predigre sto duza predigra to bolje.. doduse, i oralni sex smatram predigrom, a ne sexom ali kad se radi o jutarnjem sexu onda mi je bolji duzi sex bez predigre sex nabrzaka dolazi u obzir samo kad situacija ne dozvoljava duze ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: napaljivanje prije sexa / predigra ? Pa.. volim kad je ženska inteligentna i kad se razumijemo.. Napaljuju me naizgled smirene osobe.. (negdje sam i čitao da su takve osobe zapravo najvatrenije u sexu..slažem se..) Izgled.. hm, pa može puno toga biti sexy.. posebno lice.. al najbitnije je da je ona vatrena.. i spremna na razna experimentiranja.. Može me fini ugođaj nasamo napaliti.. kad predugo diram i dražim.. da postane užasno nestrpljiva.. Volim fino i dugo masirati i maziti po cijelom tijelu.. Duge predigre.. bjesoumčna draženja i 'vlaženja'... A poslije uzeti da bude privržena kao robinja.. ![]() Neznam.. ma sve pomalo pali na ženskoj ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Veteran | Re: napaljivanje prije sexa / predigra ? ![]() Ja bi to sve prije potrgao jer nikad nisam tu kocku uspio složit ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: napaljivanje, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

Grijesiti je ljudski ...

sex nabrzaka dolazi u obzir samo kad situacija ne dozvoljava duze