Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi napaljivanje prije sexa / predigra ? u Društvo forumu; Kad je u ogrtacu after shower sa mokrom kosom!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-10-06, 00:46   #21 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: napaljivanje prije sexa / predigra ?

Kad je u ogrtacu after shower

sa mokrom kosom!!
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-06, 10:46   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 2
pedja_pal se izdvaja iz mase

Njen napaljeni pogled me dovodi do ludila. Sto je vise napalim, to sam ja napaljeniji. Pogodovo kada "osetim" koliko se napalila
pedja_pal je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 17:22   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,673
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
vaznost predigre

dali vam je vazna predigra i koliko?volite li duzu predigru ili ste skloniji sex-u nabrzaka?
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 22:49   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

napaljivanje prije sexa / predigra
jooj, ovo nema neke veze s predigrom.. ali kad se onako nesvjesno pocne ceskat oko pupka po stazici.. jaoo.. uz zid, na stol, ves masinu, nije bitno, skidaj se istog trena

vaznost predigre
sto duza predigra to bolje.. doduse, i oralni sex smatram predigrom, a ne sexom ali kad se radi o jutarnjem sexu onda mi je bolji duzi sex bez predigre sex nabrzaka dolazi u obzir samo kad situacija ne dozvoljava duze
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 10:02   #25 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,636
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

...pale ga tangice...
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 13:47   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 24
Poruka: 121
poeticni se izdvaja iz mase

Pa.. volim kad je ženska inteligentna i kad se razumijemo.. Napaljuju me naizgled smirene osobe.. (negdje sam i čitao da su takve osobe zapravo najvatrenije u sexu..slažem se..)

Izgled.. hm, pa može puno toga biti sexy.. posebno lice.. al najbitnije je da je ona vatrena.. i spremna na razna experimentiranja..

Može me fini ugođaj nasamo napaliti.. kad predugo diram i dražim.. da postane užasno nestrpljiva.. Volim fino i dugo masirati i maziti po cijelom tijelu..
Duge predigre.. bjesoumčna draženja i 'vlaženja'...

A poslije uzeti da bude privržena kao robinja..

Neznam.. ma sve pomalo pali na ženskoj
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 13:52   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: poeticni Pogledaj Poruke
Napaljuju me naizgled smirene osobe.. (negdje sam i čitao da su takve osobe zapravo najvatrenije u sexu..slažem se..)
I ja se slažem... pas koji laje ne grize.
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 13:13   #28 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

evo jedan od puno prijedloga kako naučit partnera da produži predigru

Star 01-09-08, 13:27   #29 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,861
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja bi to sve prije potrgao jer nikad nisam tu kocku uspio složit

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 13:31   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 915
Bety Blue ima ono neštoBety Blue ima ono neštoBety Blue ima ono neštoBety Blue ima ono neštoBety Blue ima ono nešto

zato postoje grudnjaci koji se kopčaju sprijeda i to samo "klik"
Odgovor
Tagovi: napaljivanje, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114