Raspravljate o temi On ne zeli da lize!!! u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Bok!Ja sam nova na forumu,i molim sve cure i momke za pomoc.Sa deckom sam vec godinu dana,sex je fantastican,nikakve zamerke ...
Hej koloko god je tebi ovo smesno,veruj meni nije...Zato ako imas neki savet,molim te posalji,ali bez smejanja...
![]()
Budem ja,ako neće on![]()
Ali kako da ga nateram covece?Neki pokret,gest?Daj pomozi...Please...Ti si musko,daj neki savet...
Stvarno neznam :-( meni nebi bio nikakav problem lizati svojoj dragoj,neznam šta da kažem .
Vamos Real Madrid :-)))
Ne znam ni ja..Sve ostalo je super,super,super...Nemam pojma...A tako bih zelela to..Ne trazim nista sto nije normalno i ljudski...Ako znas ti neki savet,pomozi...
pa kažeš mu da bi mogli to probat...u čem je problem...ja sa svojom pričam i o tome kako da se ljubimo , a kamoli ovo ostalo ...
Pa trebala bih uraditi to...Ali bih prvo pokusala sa nekim gestovima da ga navedem da uradi to,idt..Pa ako ne upali,sigurno cu popricat...
a ne mislim na neki "ozbiljan razgovor"...eo recimo ja sa svojom curom kad se ljubim ubacim usput u pauzi za zrak () da volim neke pokrete i tak joj dam do znanja
...
snađi se past će ti neš ziher na pamet
il mu jednostavno gurni glavu i reci odi dole![]()