Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ne znam što da mislim u Društvo forumu; Pozdrav svima! Citam vas vec neko vrijeme, pa evo da i ja konacno nesto priupitam.. problem je naravno ljubavne prirode, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 04:06   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 24
Poruka: 3
Diky se izdvaja iz mase
Ne znam što da mislim

Pozdrav svima! Citam vas vec neko vrijeme, pa evo da i ja konacno nesto priupitam..
problem je naravno ljubavne prirode, inace nebi ni bio postavljen u ovoj rubrici jel
uglavnom, ja i taj doticni gospodin nalazimo se oko 2 mjeseca, i vise manje sve je bilo super, imali smo i uspona i padova, ali oboje smo dosta skulirane osobe, da bi pokazali neke osjecaje.. vidi se da volimo provodit vrijeme skupa, vidi se da smo si dragi, ali zadnjih par dana ne znam zasto imam feeling da je drazi on meni nago sto sam ja njemu.. sad je situacija takva, da se sigurno necemo vidjet tjedan dana, i danas od njega ni traga ni glasa.. a sto je najgore par puta me zvao da idem s njim.. meni je to totalna kontradiktornost, znaci imao je zelju da idem s njim, a sad ocito nema zelju ni da poruku posalje..
ja sam njemu popodne poslala sms, da mu nesto javim, na to je kratko odgovorio i to je bilo to.. pa sad vi mene molim vas prosvijetlite..
dali je normalno ako ste u nekoj nazovimo to vezi ne javit se toj osobi cijeli dan?zar nije normalno ako ti je malo stalo do te osobe da je se sjetis bar jednom u 24 sata i da posaljes neku pisljivu porucicu.. to je nekima ocito problem.. ili sad on mene testira, mozda je on ocekivao da se ja trebam javiti? ili je ovo jednostavno znak da njega zaboli za mene.. u svakom slucaju je znak da je meni vise stalo nego njemu.. any advice?
Diky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 06:15   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase
Re: Ne znam što da mislim

a sad-je*ena situacija.može bit da mu je taj dan bia sranje ili totalno dan d,međutim ako se ta scena ponovi 2 dana ili3 zaredom onda je tu garant problem,ako ste u vezi-popričaj a ko je kuvanje u igri onda počni preboljevat tu dotičnu osobu,gle-da je lik stvarno zapea-naša bi način da se javi,tako da nikako ne može bit svjetlo-jedino ti preostalje siva boja..
Teško je bit ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 16:41   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 24
Poruka: 3
Diky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
a sad-je*ena situacija.može bit da mu je taj dan bia sranje ili totalno dan d,međutim ako se ta scena ponovi 2 dana ili3 zaredom onda je tu garant problem,ako ste u vezi-popričaj a ko je kuvanje u igri onda počni preboljevat tu dotičnu osobu,gle-da je lik stvarno zapea-naša bi način da se javi,tako da nikako ne može bit svjetlo-jedino ti preostalje siva boja..
da, nije bas zavidna situacija :/ taj dan mu sigurno nije bio nikakav dan d, to mogu sa 100% sigurnoscu reci..ma opravdanja nema..
a ta nasa veza, kad smo skupa (a i jesmo cesto skupa) ponasamo se oboje kao da smo u vezi, sve 5, ali do sad konkretnih i ozbiljnih razgovora o nama nije bilo.. tako da bi to sve vise mogla nazvat kuvanjem kako ti kazes a ocito da i tome dolazi kraj..
Diky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:36   #4 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Diky Pogledaj Poruke
da, nije bas zavidna situacija :/ taj dan mu sigurno nije bio nikakav dan d, to mogu sa 100% sigurnoscu reci..ma opravdanja nema..
a ta nasa veza, kad smo skupa (a i jesmo cesto skupa) ponasamo se oboje kao da smo u vezi, sve 5, ali do sad konkretnih i ozbiljnih razgovora o nama nije bilo.. tako da bi to sve vise mogla nazvat kuvanjem kako ti kazes a ocito da i tome dolazi kraj..
ako dosad niste pričali o vezi-odjebi to.ja san imala lika s kojin je bila slična stvar,htjela san više a njemu je odgovaralo vikend brija i ostalo...skupila san muda i rekla mu da san zaljubljena bila u njega sve do prije tjedan dana a sad..živo mi se je*e.on je na to počea govorit o svojoj nesposobnosti pokazivanja osjećaja-prošlo je par mjeseci,on mi daje do znanja da me želi i da je jadan a ja san se oladila.ne treba ti netko tko ne vidi tvoje prave boje.nek se goni u pm.ako nije u stanju da se ponaša kako spada,il nek bude po tvom il po ničijem,muški su gamad-odnosi se tako(naravno-da oni to ne skuže)
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:43   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 320
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

napravi mali odmak od njega i procitaj knjigu "zasto muskarci vise vole gadure"
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:47   #6 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: tinka15 Pogledaj Poruke
napravi mali odmak od njega i procitaj knjigu "zasto muskarci vise vole gadure"
tko je autor?
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:54   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Fly and let me fly.

Možda si previše posesivna.
Pusti čovjeka da diše. Možda ima potrebu da se opusti i prebroji.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 22:59   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,187
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

da,sto ga manje davis to ces ga vise zanimati,,esko je znam,al moras nekad potrpit,,daj mu rok 3 dana i ao se ne javi do tada obavjesti ga fino......dragi,ostavljam te....ako ne nazove ko ga j.....a ako utlaci zvat,kao smiluj mu se
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 23:07   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

E vidiš manekenka,ti dobro kažeš treba imat strpljenja,teško je al se na kraju isplati!
Jer il će on dopuzati do tebe i ljubiti ti noge!
Ili ćeš ako ništa imati čistu situaciju,i bez previše filozofiranja krenuti u nove pobjede!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 23:29   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Prihvati situaciju kakva je, neki ljudi su jednostavno takve osobe. Voli te i stalo mu je do tebe, ali ne izražava to na način na koji si navikla, a nije ti u interesu da ga pokušavaš promjeniti jer će otići. Daš mu priliku malo, nemoj se ni ti njemu javljati, možda se sam promjeni, ako ne, a stvar funkcionira, ne moraš se opterećavati što ti veza nije ista kao i sve dosada, možda je jednostavno do osobe. Ja sam sličan, pa ga zato "branim", ali uvjek je bilo Ako ti se ne javljam, ne znači da te zaboravljam, samo ti dajem vremena da me se još više poželiš...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mislim, s to, znam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110