Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ne znam što da mislim u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Eleonora E vidiš manekenka,ti dobro kažeš treba imat strpljenja,teško je al se na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-07, 23:38   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar
Re: Ne znam što da mislim

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
E vidiš manekenka,ti dobro kažeš treba imat strpljenja,teško je al se na kraju isplati!
Jer il će on dopuzati do tebe i ljubiti ti noge!
Ili ćeš ako ništa imati čistu situaciju,i bez previše filozofiranja krenuti u nove pobjede!
tocno,kuzis me
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 00:00   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Diky Pogledaj Poruke
...par puta me zvao da idem s njim... njega zaboli za mene.. u svakom slucaju je znak da je meni vise stalo nego njemu.. any advice?
Par puta te zvao da ideš s njim. Otišla , kao što možemo vidjeti - nisi. Postoji li dakle i najmanja mala malecka minijaturna šansica da čo`ek misli otprilike ovako - par puta sam je zvao da ide sa mnom ... nju zaboli za mene ... u svakom slučaju to je znak da njoj nije stalo do mene.

E jesam analitičar ... svaka mi čast
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 00:53   #13 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,373
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Vi niste u vezi? Kaj se brineš, pusti ga, javit će se, daj mu prostora i kada vidi da i ti možeš ne javljat se k'o i on ploča se promjeni..

Citat:
Ibort;350888]Par puta te zvao da ideš s njim. Otišla , kao što možemo vidjeti - nisi. Postoji li dakle i najmanja mala malecka minijaturna šansica da čo`ek misli otprilike ovako - par puta sam je zvao da ide sa mnom ... nju zaboli za mene ... u svakom slučaju to je znak da njoj nije stalo do mene.
istina
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 04:01   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 25
Poruka: 3
Diky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
ako dosad niste pričali o ....)
sve se bojim da se i meni nesto slicno ne dogodi, vidim da sam se dosta zagrijala, a ne znam koliko je on, ali on ne zna ni koliko sam ja, ne pokazujemo neke osjecaje bas ni ja ni on.. najgore je kad se ne prica o tim stvarima, a meni je bed inicirat takve razgovore, bas iz razloga da ne cujem ono sto ne zelim cut.. a s druge strane, imas pravo, ne treba mi netko tko ne zna cijeniti sto ima, a u par navrata sam upravo to skuzila..

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
da,sto ga manje davis to ces ga vise zanimati,,esko je znam,al moras nekad potrpit,,daj mu rok 3 dana i ao se ne javi do tada obavjesti ga fino......dragi,ostavljam te....ako ne nazove ko ga j.....a ako utlaci zvat,kao smiluj mu se
da ova taktika inace uvijek pali I meni cesto I uspijeva, ma mogu ja bez beda izdrzat ne javit se njemu, ali mene fuuul kopka kad se on ne javi to je ono najgore, samo ja to nikad nebi pokazala I kao sto su tu neki napisali da je on mogao shvatit da mene zaboli za njega, pa I nije jer stvarno nisam mogla ici, mozda ja nisam pokazala odusevljenje sto me pozvao, znam da znam djelovat hladno ali ispod se krije hrpa osjecaja..samo tu pravu mene jos nije upoznao a mozda ni nece, ne mogu se ja otvorit tek tako..

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Prihvati situaciju kakva je, neki ljudi su jednostavno takve osobe....
evo bas sam htjela cuti malo I musko misljenje, kako vi uopce razmisljate o tim stvarima
ma nisam se ja navikla do sad na nikakve nacine izrazavanja I ponasanja u vezi , u zadnjih par godina ovo sto sad imam je nesto najslicnije vezi.. onda mozes mislit na kakve sam naljetavala pa sam se nekako ponadala da evo konacno jedan normalan s kojim bi mozda moglo biti nesto vise, ali nisam bas sigurna u to..
ispalo je da se ja njemu cesce javljam J a kad pogledam objektivno, on se meni cesce javlja..
eto javio se on danas oko 8 navecer, tako neki bezveze razgovor je bio, a jucer se nije javio jer je ekipa bila kod njega, cugalo se I tako.. ma sve ja to shvacam, niti ocekujem od njega da u takvim situacijama se dopisuje sa mnom.. ali eto ja sam takva, da bi ga se vjerovatno bar sjetila kad bi nakon feste legla u krevet, pa bi mu vjerovatno I poslala sms.. a on ocito nije takav.. ili me se ni ne sjeti..
znam da ja malo previse filozofiram, ali takve nebitne sitnice se nakupe, a ja sam ionako sumljicava pa to budi jos vise te moje sumnje I nesigurnost, pogotovo zato jer mi nismo ni definirali sto smo..

a recite mi kako da se sad postavim, dali da uopce spominjem to nejavljanje, bar kroz neku zajebanciju, ima li smisla, opet ne zelim da ispadne da ja nesto serem ili da sam posesivna, a opet mi je dosta presucivanja I prelazenja preko takvih sitnica I pravit se da je sve super, jer se te sitnice nakupe pa I nije bas super :/
Diky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 04:15   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

nemoj spominjat ni kroz zajebanciju,ne spominji slučajno...ako ti se javia sve 5.probaj sad potencirati kakav bliži susret i otkrij se malo(psihički naravno)ne moraš sad reć sve osjećaje nego mui daj do znanja pogledom,smiješkom da ti je stalo,a kad vam se pogled sretne u toj situaciji znat češ sve.ako osjeća to šta i ti,past će takav poljubac da se nečeš zamarat ničim..
Teško je bit ja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 09:04   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 15
Poruka: 39
Thug boy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Par puta te zvao da ideš s njim. Otišla , kao što možemo vidjeti - nisi. Postoji li dakle i najmanja mala malecka minijaturna šansica da čo`ek misli otprilike ovako - par puta sam je zvao da ide sa mnom ... nju zaboli za mene ... u svakom slučaju to je znak da njoj nije stalo do mene.

E jesam analitičar ... svaka mi čast
MA samo si trebala otići sa njim pa kud puklo da puklo!

Kad si tužan do boli i nitko te ne voli, ne daj dušu stock coli, ne daj stotku za još jednu votku nego reci jednom se živi i RASPALI PO PIVI!!!
Thug boy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 09:43   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 333
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

autorica je sherry argov.

eh,da sam bar imala tu knjigu kad sam bila mlađa..........
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:27   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

pusti čovjeka da diše malo, sigurno je malo umoran od veze, doć će on tebi kao poslušni psić nakon par dana, a ako ne dođe to je njego a greška!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 11:32   #19 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Ne kužim u čem je problem ako se ne čujete 2-3 dana, pa daj mu malo mira i sve će bit OK
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 20:16   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Prihvati situaciju kakva je, neki ljudi su jednostavno takve osobe. Voli te i stalo mu je do tebe, ali ne izražava to na način na koji si navikla, a nije ti u interesu da ga pokušavaš promjeniti jer će otići. Daš mu priliku malo, nemoj se ni ti njemu javljati, možda se sam promjeni, ako ne, a stvar funkcionira, ne moraš se opterećavati što ti veza nije ista kao i sve dosada, možda je jednostavno do osobe. Ja sam sličan, pa ga zato "branim", ali uvjek je bilo Ako ti se ne javljam, ne znači da te zaboravljam, samo ti dajem vremena da me se još više poželiš...
To je sa muske strane gledanja, mada devojke to tesko razumeju.Iskreno ne bih ni ja razumela to nejavljanje.Prvo sto bih pomislila da mu nije stalo do mene,ali ako mi lepo objasni u cemu je stvar onda okej, dala bih mu vremena(prostora) i imala bih strpljenja ali ovako bez ikakvog objasnjenja........
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mislim, s to, znam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113