| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ne znam što da mislim u Društvo forumu; hmmm... Aris ti dobro kaže! Zaista ima muškaraca kojima je jednostavno teško pokazati da su "mekani&... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne znam što da mislim hmmm... Aris ti dobro kaže! Zaista ima muškaraca kojima je jednostavno teško pokazati da su "mekani", posebno ako spadaju ili sami sebe svrstavaju u kategoriju "frajera" ma što god značio taj pojam! ne poznajem ni tebe ni njega pa ću ti reći što bi ja učinila. ja sam tip čovjeka koji cijeli svoj život zna i ima točno postavljene ciljeve. Dakle, ako nešto znam da je dobro i da je to ono što žl'elim cijelim srcem, ja se za to borim. znači, prvo razmisli koliko je vrijedan truda, a onda navali, ne odustaj....no, ako ne ide, ne ide, ali se ne povlači bez borbe.... eto...tako bi ja... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #22 (permalink) | |||||||
| Akademik Foruma | Re: Ne znam što da mislim Citat:
mozda je covjek zauzet, a ti kao i svaka druga zena nepotrebno analiziras svaki djelic situacije i od muhe pravis slona.. grr... ne to radit! ustedi si zivce jer nema smisla raditi paniku tamo gdje je nema ![]() Citat:
kakav sms - takav odgovor. opce je poznato da vecina muskaraca nece filozofirati u sms-u, postavis pitanje - dobijes jednostavan odgovor, cemu sad prepricavanje kako se izgustao jutros kad se iz dobine zeludca podrignuo i pocohao dupe... ![]() Citat:
![]() Citat:
nije bit veze JAVLJATI SE NEKOME SVAKI DAN ili SVAKI DAN PRATITI STO NEKO RADI...ako ti se 1 dan nije javio (ali javio se, odgovorio ti je na sms) cemu toliko strka? stvarno mi nije jasno? mislim, pa valjda nisi dijete... "nije me pogledao - ne voli me" jaooo... ostavi takve gluposti klincima od 10. godina... Citat:
Citat:
Citat:
__________________ | |||||||
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne znam što da mislim pa po tvojim komentarima mislim da imas super savjete... salzem se u potpunosti sa tvojim razmisljanjem ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mislim, s to, znam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

a ocito da i tome dolazi kraj..