Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nejavljanje/javljanje.... u Društvo forumu; koliko se cesto zelite cut s partnerom i koliko se cesto cujete? i kako gledate na njegovo/njezino nejavljanje? koliko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-09-08, 13:55   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
nejavljanje/javljanje....

koliko se cesto zelite cut s partnerom i koliko se cesto cujete?
i kako gledate na njegovo/njezino nejavljanje?
koliko vam je puta potrebno da vam se partner javlja?
dal ste sumljicavi ako vam se ne javi?
dal ste sumljicavi ako spicka bon a vama se slabo javljao/la?
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 13:57   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,231
Bety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznat
Re: nejavljanje/javljanje....

javljanje?

ma ugradim mu chip...i pratim ga online 24/7
Bety Blue je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 13:58   #3 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

haha.dobra
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:01   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke

Čujemo se svaki dan..Češće ona mene zove.
A ako se ne javi kad ju zovem, s time Ja ne razbijam glavu..
I ne mora mi se javljati uopće..nije kraj svijeta
Ne sumnjičim nikoga jer to nije moj stil..
svatko radi što hoće..
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:03   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,233
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

fbs, daj se javi ne pravi se mutav.
Imaš poziv
i ne zaboravi ocjeniti temu

ot. uvek se javim na poziv, ako spavam iskljucim poziv.
Na pozive trosim 100 kn mesećno
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:08   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,875
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

tu sam šabane

ma mene neukrotiva zove non-stop ali ja joj se ne javljam ponekad...jednostavno nekad mi joj se neda javljati, želim mir u glavi
Star 15-09-08, 14:10   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,231
Bety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznatBety Blue će uskoro biti poznat

ruf mich annnn
Bety Blue je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:12   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,435
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Hm...ne vidim ništa čudno da kada ga zovem a on se ne javlja jer znam da sigurno ne može da se javi,na primer kada radi, ili kada je na faxu, na predavanjima...I ne smunjam u to.Jer mi on odmah uzvrati ili porukom ili me nazove za par min ili kad već može pa mi kaže šta i kako.
I ako potroši brzo kredit na računu , ne brinem se, niti ga tako brzo i troši. Sve u svemu , ne sumnjam.Jer mi ne daje razloge.
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:19   #9 (permalink)
Banned

aha...

ali mene zanima i kako gledate kad vam se partner prvi ne javi? npr prođe cijei dan a on se ne javi,,,,

fbs
Odgovori sa citatom
Star 15-09-08, 14:21   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,008
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
Čujemo se telefonom jednom-dvaput dnevno, i preko dana poneki sms, navečer najčešće čat.
Javi se kad stigne.
Dovoljno se često čujemo.
Nisam sumljičav ako se odmah ne javi jer ne dežura non-stop uz mobitel, ima i drugog posla.
Nemam pojma uopće koliko troši mjesečno na mobitel niti me previše zanima jer bilo bi žalosno da samo samnom komunicira...postoje valjda i prijatelji/ce u njezinom životu. Meni se dovoljno često javi.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114