| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nejavljanje/javljanje.... u Društvo forumu; koliko se cesto zelite cut s partnerom i koliko se cesto cujete? i kako gledate na njegovo/njezino nejavljanje? koliko ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned | nejavljanje/javljanje.... koliko se cesto zelite cut s partnerom i koliko se cesto cujete? i kako gledate na njegovo/njezino nejavljanje? koliko vam je puta potrebno da vam se partner javlja? dal ste sumljicavi ako vam se ne javi? dal ste sumljicavi ako spicka bon a vama se slabo javljao/la? |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nejavljanje/javljanje.... Citat:
Čujemo se svaki dan..Češće ona mene zove. A ako se ne javi kad ju zovem, s time Ja ne razbijam glavu.. I ne mora mi se javljati uopće..nije kraj svijeta Ne sumnjičim nikoga jer to nije moj stil.. svatko radi što hoće.. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nejavljanje/javljanje.... ![]() fbs, daj se javi ne pravi se mutav. Imaš poziv ![]() i ne zaboravi ocjeniti temu ![]() ot. uvek se javim na poziv, ako spavam iskljucim poziv. Na pozive trosim 100 kn mesećno
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nejavljanje/javljanje.... tu sam šabane ![]() ma mene neukrotiva zove non-stop ali ja joj se ne javljam ponekad...jednostavno nekad mi joj se neda javljati, želim mir u glavi ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,435
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nejavljanje/javljanje.... Hm...ne vidim ništa čudno da kada ga zovem a on se ne javlja jer znam da sigurno ne može da se javi,na primer kada radi, ili kada je na faxu, na predavanjima...I ne smunjam u to.Jer mi on odmah uzvrati ili porukom ili me nazove za par min ili kad već može pa mi kaže šta i kako. I ako potroši brzo kredit na računu , ne brinem se, niti ga tako brzo i troši. Sve u svemu , ne sumnjam.Jer mi ne daje razloge.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Veteran | Re: nejavljanje/javljanje.... Citat:
Javi se kad stigne. Dovoljno se često čujemo. Nisam sumljičav ako se odmah ne javi jer ne dežura non-stop uz mobitel, ima i drugog posla. Nemam pojma uopće koliko troši mjesečno na mobitel niti me previše zanima jer bilo bi žalosno da samo samnom komunicira...postoje valjda i prijatelji/ce u njezinom životu. Meni se dovoljno često javi.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« sex sa cigankom
|
Sex Chat »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.