Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Neke zivotne cinjenice u Društvo forumu; Tesko osvojiva zena - uobrazena kucka Lako osvojiva zena - mora da bi svakom dala Tako nekako misle oni......

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-03-08, 21:46   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru
Re: Neke zivotne cinjenice

Tesko osvojiva zena - uobrazena kucka
Lako osvojiva zena - mora da bi svakom dala
Tako nekako misle oni...
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 21:57   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,318
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

vrazice, pa tak i zapravo je...mislim...meni nije bas ovo dole za lako osvojivu zenu (mozda negdje u podsvijesti)...al ovo prvo...da je tesko osvojiva....nemre se pobit cinjenica da ih ima gro koje glume princezice na zrnu graska, tatine mezimice, predobre za cijeli svijet...tak da nam ni preostaje nista nego doviknuti im: kucko!...i okrenuti glavu od takvih "neosvojivih tvrdava"..

kaj se tice osvajanja ima dost dodirnih tocki al smatram da kad bi se recimo govorilo o izvrsavanju tih tocki dolazi do spoznaje da su zenske osjetljivije na to...a nama muskima je to recimo ono...ak padne padne...ne mora uvijek...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 22:07   #13 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

Citat:
Pravi autor: Hella Good Pogledaj Poruke
Pa... iz mogu iskustva, muškarci se više vole kurciti kao netko vrlo jednostavan, kul jer mu je dosta samo mu dati i ne zajebavati ga.

Istina je pak da ste jednako zahtjevani kao i zene, ako ne nekad i zajebaniji:

ako ti da, drolja

ako ti ne da-kurva

ako ne guta,neće u guz-ajme majko kurvetine

ako sam prehlađen-ja umirem, ali kao muškarac ne pijem andol, brini se za mene ko za bebu jer nikome nije teško kao meni

+ sve ovo što je navedeno za zene, a što je točno. Svi to hoćemo.
kaj se tice podebljanog dijela isto se nemre generalizirat jer takvo misljenje zapravo imaju samo one uskopljene, niskointeligentne, glumim-frajera-a-idiot-sam, imam-para-al-nemam-kurca, uobrazene, umisljene individue....kojih nazalost ima previse...kad bi se taj visak odstrelio prica bi ziher bila drukcija...

a kaj se tice ostatka...potpisujem....svi to zelimo...al pitanje je dal i dobijemo....al recimo ja nikad nisam videl da zenska trosi lovu na lika (il gledam na krivu stranu)...prozovite me povrsnim radi toga al ovo je jedna od najcescih smjernica...ne patim ja za lovom...al ono...lova pokrece svijet....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 22:07   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-12-07
Godina: 22
Poruka: 53
Hella Good se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hella Good

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
kaj se tice osvajanja ima dost dodirnih tocki al smatram da kad bi se recimo govorilo o izvrsavanju tih tocki dolazi do spoznaje da su zenske osjetljivije na to...a nama muskima je to recimo ono...ak padne padne...ne mora uvijek...
Ne bih rekla da su zene osjetljivije na to.... samo sto mozda drukcije iskazuju potrebu za svim tim. ..

kako god bilo, nitko me ne moze uvjeriti da muskarci ne trebaju njeznost, paznju i sve to. svako moje isksutvo rezultiralo je time da, čim se opusti u vezi, ili općenito s curom u bilo kojem odnosu, svaki muskarac vrlo jednostavno počinje tepati, barem povremeno, maaaziti se, gugugug i sve ostalo.. nekad i više nego zene.
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 22:13   #15 (permalink)
prof. Foruma

je je....istina...znam po sebi....aaaahhh....moral sam probat malo srati....nista...priznajem poraz na tom polju...al opet....iskazivanje potrebe....da.....hmmmmm....neznam....vi ste nekak ajmo rec "agresivnije" po tom pitanju...ono...nema ne.......a kod nas makar je potreba izrazena il se ne prepozna il vas mi dovoljno ne ubadamo da nas se oce pomazit...a to gugutanje....joooj....neznam...upravo slusam buraza i mogu rec da me to zivcira....

macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 22:24   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-12-07
Godina: 22
Poruka: 53
Hella Good se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hella Good

Sve nas to zivcira kad nismo mi ti koji gugćemo ili kojima se guguće

A je... valjda je to zato što se od zena (očito) ionako očekuje, podrazumijeva da su takve pa nam to nije bed pokazati.

Muskarci, s druge strane, očito još imaju potrebu prodavati se za alfa muzjake pa to malo opreznije ili kasnije pocnu 'zahtjevati', tj.pokazivati da vam to treba...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cinjenice, zivotne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108