| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Neke zivotne cinjenice u Društvo forumu; Tesko osvojiva zena - uobrazena kucka Lako osvojiva zena - mora da bi svakom dala Tako nekako misle oni...... |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neke zivotne cinjenice Tesko osvojiva zena - uobrazena kucka Lako osvojiva zena - mora da bi svakom dala Tako nekako misle oni...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Neke zivotne cinjenice vrazice, pa tak i zapravo je...mislim...meni nije bas ovo dole za lako osvojivu zenu (mozda negdje u podsvijesti)...al ovo prvo...da je tesko osvojiva....nemre se pobit cinjenica da ih ima gro koje glume princezice na zrnu graska, tatine mezimice, predobre za cijeli svijet...tak da nam ni preostaje nista nego doviknuti im: kucko!...i okrenuti glavu od takvih "neosvojivih tvrdava".. ![]() kaj se tice osvajanja ima dost dodirnih tocki al smatram da kad bi se recimo govorilo o izvrsavanju tih tocki dolazi do spoznaje da su zenske osjetljivije na to...a nama muskima je to recimo ono...ak padne padne...ne mora uvijek...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Neke zivotne cinjenice Citat:
a kaj se tice ostatka...potpisujem....svi to zelimo...al pitanje je dal i dobijemo....al recimo ja nikad nisam videl da zenska trosi lovu na lika (il gledam na krivu stranu)...prozovite me povrsnim radi toga al ovo je jedna od najcescih smjernica...ne patim ja za lovom...al ono...lova pokrece svijet....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter | Re: Neke zivotne cinjenice Citat:
kako god bilo, nitko me ne moze uvjeriti da muskarci ne trebaju njeznost, paznju i sve to. svako moje isksutvo rezultiralo je time da, čim se opusti u vezi, ili općenito s curom u bilo kojem odnosu, svaki muskarac vrlo jednostavno počinje tepati, barem povremeno, maaaziti se, gugugug i sve ostalo.. nekad i više nego zene.
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Neke zivotne cinjenice je je....istina...znam po sebi....aaaahhh....moral sam probat malo srati....nista...priznajem poraz na tom polju...al opet....iskazivanje potrebe....da.....hmmmmm....neznam....vi ste nekak ajmo rec "agresivnije" po tom pitanju...ono...nema ne... ....a kod nas makar je potreba izrazena il se ne prepozna il vas mi dovoljno ne ubadamo da nas se oce pomazit...a to gugutanje....joooj....neznam...upravo slusam buraza i mogu rec da me to zivcira....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter | Re: Neke zivotne cinjenice Sve nas to zivcira kad nismo mi ti koji gugćemo ili kojima se guguće ![]() A je... valjda je to zato što se od zena (očito) ionako očekuje, podrazumijeva da su takve pa nam to nije bed pokazati. Muskarci, s druge strane, očito još imaju potrebu prodavati se za alfa muzjake pa to malo opreznije ili kasnije pocnu 'zahtjevati', tj.pokazivati da vam to treba...
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cinjenice, zivotne |
« SMS,MMS
|
zasto je tude bolje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

....a kod nas makar je potreba izrazena il se ne prepozna il vas mi dovoljno ne ubadamo da nas se oce pomazit...a to gugutanje....joooj....neznam...upravo slusam buraza i mogu rec da me to zivcira....