zar u danasnje vrijeme ima jos ljudi koji kao zastitu koriste samo plodne i neplodne dane! a sta sa svim onim bolestinama. naravno ovo je uredu za one koji su u dugim vezama i braku
Raspravljate o temi Nema 'sigurnih dana' u seksu u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Žene koje su se od trudnoće 'štitile' metodom plodnih i neplodnih dana ova vijest neće nimalo razveseliti. Istraživanje je pokazalo ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
zar u danasnje vrijeme ima jos ljudi koji kao zastitu koriste samo plodne i neplodne dane! a sta sa svim onim bolestinama. naravno ovo je uredu za one koji su u dugim vezama i braku
jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!
Oduvijek sam smatrala tu metodu prilično nepouzdanom, no, pitanje je sad koliko su vjerodostojni podaci s obzirom da je istraživanje američko, a oni se moraju boriti sa jako velikim brojem maloljetničkih trudnoća.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ja u ovu metodu nikad vjerovala nisam.. koliko je samo žena zatrudnilo i kad nisu bili plodni dani.. prema tom ništa novo otkrili nisu...
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
Njaisgurnija kontracepcija od trudnoće je tableta Andola.
Kada vam dođe želja za sexom, uzmite jednu tabletu Andola i pokušavajte ju zadržati među nogama.
Ne postoji ništa 100% sigurno pa tako ni sex.
Vjerojatnost začeća može se smanjiti upotrebom kombinacije kontracepcija: npr. kondom+antibebipilula.
A Ako želite zatrudnjeti, najbolje je ne razmišljati o tome već se opustiti i uživati u sexu kada vam dođe.
Pritisci tipa:" aha, sad su mi plodni dani pa ajmo radit djecu! " obično neslavno završe jer stvarate pritisak i sebi i partneru pa osim što nećete zatrudnjeti, sigurno nećete niti uživati.
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
Jebte se u guzicu!
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
Ovo je metoda za hvatanje nogometaša... pa tko normalan u nju još vjeruje...
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ta metoda je tako glupa...Dešava se devojkama da se menja barem jednom godišnje ako ne i više puta ciklus (zato nekad kasni nekad rani menstruacija iz raznih razloga) i ta metoda plodni-neplodni dani je nepouzdana metoda.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
za stalne partnere ova metoda je savrsenstvo...Ogino-Knausova ako se ne varam?
nama pali vec godinama...odnosno ne pali..![]()