| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Nepoznata cura vam da broj moba!!! u Društvo forumu; Decki, (pogotovo vi koji radite u nekom ducanu il na javnom mjestu gdje se mota puno ljudi) sto bi napravili ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-08 Lokacija: trnje zagreb Godina: 22
Poruka: 7
![]() | Nepoznata cura vam da broj moba!!! Decki, (pogotovo vi koji radite u nekom ducanu il na javnom mjestu gdje se mota puno ljudi) sto bi napravili da vam cura koju prvi put vidite i s kojom ste progovorili par rijeci da svoj broj moba a da je niste pitali!!!??? Kaj mislite se to danas dogada??? Ja radim u jednom CD shopu i mislim si da to u danasnjem svijetu gdje se svi boje i sumnjaju u druge uopce nije moguce??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! možda je nifmomanka a možda je psihijatrica ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Ako ti se sviđa, nazovi ju...ako ne, zaboravi.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 964
![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! oče ga mala...jesi li joj vidio kitu u očima ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! ako ti je dala broj,onda nazovi i sredi bam bam bum bum ! ako nakraju bude neki zajeb i izvisiš onda imas materijal za novi topic na cp-u ![]()
__________________ Harold: Dude, we're so high right now! Kumar: We're not low! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Meni se čini da on nije dobio broj nego pita dal se to događa ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Naravno da se događa. Ako cura nije neka sramežljiva, a svidiš joj se , normalno je da ti da broj. A sad na tebi je da li češ je nazvat ili ne, ali iz pristojnosti bi bilo poželjno da joj se javiš.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 13-04-08 u 15:33. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

...a mozda joj se jednostavno svidja i pravi prvi korak!