| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Nepoznata cura vam da broj moba!!! u Društvo forumu; u sto bi ja volio da meni neka da tako... ufff ...iako mi se cure bacaju pod noge, i klanjaju ... |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 972
![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Ako je dala broj onda ima ne kitu u oćima nego dvi,a možda ima samo hrabrosti i svidia joj si se,il te frendovi dobro prcaju to smo mi radili e to su bili daniA možda samo sanjaš o tako nećem pa pitaš dali ima šanse da se dogodi to |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-08 Lokacija: trnje zagreb Godina: 22
Poruka: 7
![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Ej ljudi! Svratio sam da vidim jeste li kaj pisali a ono svakakvh misljenja. Fala! Nego dala mi je broj jedna cura nakon sto je kupila neki cd i rekla da inace to ne radi al da sam joj jako simpatican. Malo me zbunila jer mi se to nikad nije dogodilo pa sam vas htio pitat jel ima tko slicno iskustvo pa da malo podijelite!!! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Citat:
![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Shvatam, ali ne znam sta te briga za tudja iskustva, ako je i ona tebi simpaticna, javi joj se! Cura ti je zavrsila pola posla, treba da si happy! Go for it!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.

e to su bili dani

ako ima curu, nece se ni javiti, osim ako je vrsna svalercina!