| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Nepoznata cura vam da broj moba!!! u Društvo forumu; Možda radi onaj AMWAY , pa če te zvati na neki susret..tako je meni bilo..ja sam mislio da ... |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Možda radi onaj AMWAY , pa če te zvati na neki susret..tako je meni bilo..ja sam mislio da oče kitu a ona mi uvaljuje AMWAY ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! već ti je odgovoreno ali eto moram i ja ![]() slobodan si? sviđa ti se? zovi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! joj odmah joj je "kita u ocima" cim je cura malo otvorenija.. jbt u kojem stoljecu zivimo?! sto je tu cudno ako je zenska prisla na taj nacin decku? svidio joj se, znala je da ga vjerojatno vise nikad nece vidjet i nije htjela propustit priliku. svaka joj cast na tome, ja to ne bi mogla
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! ja sam jednom napravila neš slično... = katastrofa. ne to raditi više ak se vec ides nac s njom, nađite se negdje na javnom mjestu, gdje ima prolaznika , i gdje je osvjetljeno, da te ne napadne.. ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Nepoznata cura vam da broj moba!!! Ja bi uzeo broj ali joj se nebi nikada javio. Iz čista mira dati nekome nepoznati broj pa to nema logike. U danasnje vrijeme to je opasna stvar jer nikad neznate na koga možete naletiti. Evo pitao sam i majku i ona se slaže samnom. U danasnje vrijeme neznate kakve skrivene namijere ljudi imaju bez obzira bilo oni muskog ili zenskog spola.
__________________ nije život jedna deva |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:22.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

, da amway!!!