| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nestašni trenuci u Društvo forumu; pa jel nije jednostavnije bilo pilom odrezati komad letve, malo na brusilicu obrusiti vrhove, obložit silikonom, pa kondom i ... |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa jel nije jednostavnije bilo pilom odrezati komad letve, malo na brusilicu obrusiti vrhove, obložit silikonom, pa kondom i eto..čas posla.....skoro kita.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci brijem da si se ohladila tri puta dok si složila to čudo...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #13 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci Citat:
![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | nisan otvorila ovu temu da bi me gadili nego da podijelite svoja iskustva.oladila se jesam ali je trud vridia i nije mi žaj,a šta se tiče prstića-nisan lezba-ipak mi treba kus nečega unutra...a nije mi uopće problem napalit se,tako da.. Citat: Zadnji Uredio daidza : 10-06-07 u 10:31. | |
| |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci Datchi, nema smisla tražiti nekoga sliku, ko ne može vidjeti tvoju... btw. čestitasm na 1000 poruka.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: nestašni trenuci Još nije na soma...fali mu jedna ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci bit će kad odgovori, prvi put, hehe, ovo je bila zamka... nije na soma, ali ako mi to kaže biti će... ![]()
| |
| | #19 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci Citat:
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| |
![]() |
| Tagovi: nestas luka, trenuci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:13.