Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nestašni trenuci u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Teško je bit ja ne baš.studiram sociologiju,hvala na pitanju Vidim da ti je "...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 11-06-07, 00:24   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: nestašni trenuci

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
ne baš.studiram sociologiju,hvala na pitanju
Vidim da ti je "Raspoloženje" aggressive, nisi valjda počinila veliku grešku i razmontirala igračku, pa ti se sad neda ponovno slagati??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-06-07, 05:19   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 65
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

teško da ja naudim svom najboljem drugu u kasnim noćnim satima.a agresivka je bila jer su mi sve gaćice bile na pranju pa me piki svrbila
Teško je bit ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-06-07, 07:49   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 449
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
...uzmem tucet viklera ,prvo sastavim strukturu željenog tkz. penisa,u praznine viklera nabacim vate,zatim komad gaze da sve to prekrije,gumice sa strane da sve pričvrste i onda kondom na to...
majko mila!! daj stavi patent na to čudo!!
venus01 je offline  
Star 11-06-07, 10:31   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

errr, previse posla... ja bi vec 3x svrshila dok bi slozila takav homemade dildo LOL
Star 11-06-07, 10:35   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja si nikad ništa ne guram već s prstima to napravim. Izvana.
Ali dobra ideja. Iako, mislim da bih na skroz drugačiji način drkala da si guram predmete.
greta12 je offline  
Star 11-06-07, 11:02   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,957
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Iako, mislim da bih na skroz drugačiji način drkala da si guram predmete.
Daj nemoj tako
Muski drkaju, vi zenke se mazite
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Star 11-06-07, 11:09   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Star 11-06-07, 11:25   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Svaka čast na trudu, ja to obavim prstićima, nemam volje ni inspiracije za nekaj takvo, a vibrač si definitivno moram nabavit....
Star 11-06-07, 11:31   #29 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

i jel je, teško je bit ja, mogu bit krava ???
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Star 11-06-07, 17:20   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

phar rekla bi da imaš priličnu moć zapažanja.....i meni je sumnjiva
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: nestas luka, trenuci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113