| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nestašni trenuci u Društvo forumu; očito nešto interno,pa dok sam složila tkz.igrčku,prošlo je samo 5 min,kao što rekoh ... |
| | #31 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 65
![]() | Re: nestašni trenuci očito nešto interno,pa dok sam složila tkz.igrčku,prošlo je samo 5 min,kao što rekoh kad se samozadovoljavan nisu dovoljni prsti.svi ste nekako hipersenzibilni..zar ne gurate prste?zar ne poželite kitu u sebi? |
| |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Iso miki, a ja mislio da je strojarstvo teško...Koja naprava... Dok si to složila mogla si u 4 ujutro naći nekog ko bi ti pravog stavio.. .bolji je od viklera,VJERUJ MI!!! ![]()
__________________ John the wolf |
| |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 65
![]() | Re: nestašni trenuci a joj ljudi,u 4 popodne san u kafiću il u nekon parku ako te već zanima,a u svojih 20 god san napravila nešto čis normalno a vi odma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.mislim čemu to?inventivna sam i to je to,kao što rekoh,sam proces je traja 5 min i bilo je zanimljivo radit na tome a sad me .jbg,nisam razmažena i ne budim ljude u 4 uri da iz drugog kraja grada dođu na ševu,do tada se već oladin pet puta... |
| |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci A što se odmah ljutiš? Neki od nas te i dobronamjerno kurimo... A i što te briga ako se nekome ne sviđa tvoja domišljatost, bitno da si se zabavila i obavila 'posao'. ![]() Ali da te još malo 'potkurim', ako već imaš toliku nesklonost prema obavljanju 'posla' au naturel (prstićima), malo me čudi da nemaš neku omiljenu igračkicu, nego se čak i dovedeš u situaciju da moraš nabrzinu improvizirati kad 'prigusti'. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci A čuj, malena, kod nas muških teško da ćeš dobiti ijedan odgovor osim Desanka Šakić (em smo prelijeni, em znamo da se ona stvar ne može zamijeniti, pa onda idemo linijom manjeg otpora i uzmemo ono što nam je uvijek pri ruci), a što se tiče cura teško da će koja nadmašiti tvoju inspiraciju i kreativnost. ![]() No, daj reci- da li se ta tvoja naprava pokazala izdržljivom koliko je i 'priručna'... Kajjaznam, ja bih si ju spremio u ladicu, da se i kasnije mogu diviti svojoj domišljatosti. ( da se ne naljutiš )A čisto iz muške perspektive- mislim da nikad više ne ću gledati viklere 'istim očima'- em pomažu da žene izgledaju bolje em e... zadovoljnije?. ![]() Nego, da i tebe malo 'usrećim' (a to može biti samo 'on topic', zar ne ), najčudnijas sprava koju sam vidio ima ne samo faktor zadovoljstva, nego i 'trošenja kalorija' kao i sex, no morat ćete pričekati da sutra nađem slike. Sigurno će te veseliti povratak originalnoj zamisli teme (kol'ko god perverzan bio). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 13-06-07 u 01:43. |
| |
![]() |
| Tagovi: nestas luka, trenuci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.

Dok si to složila mogla si u 4 ujutro naći nekog ko bi ti pravog stavio..
.bolji je od viklera,

.jbg,nisam razmažena i ne budim ljude u 4 uri da iz drugog kraja grada dođu na ševu,do tada se već oladin pet puta...
da se ne naljutiš
), najčudnijas sprava koju sam vidio ima ne samo faktor zadovoljstva, nego i 'trošenja kalorija' kao i sex, no morat ćete pričekati da sutra nađem slike. Sigurno će te veseliti povratak originalnoj zamisli teme (kol'ko god perverzan bio).