| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi nestašni trenuci u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh i jel je, teško je bit ja, mogu bit krava ??? yep, to je taj stil.... |
| | #41 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-06-07 Lokacija: Šume grada Zagreba Godina: 27
Poruka: 32
![]() | Citat:
Čovječe, pa da sad svi počnemo brijat o tome kakve je tko sprave radio ,nebi više mogli od neugode doć na forum pod istim nickom .Neke stvari ipak treba držat za sebe .
__________________ John the wolf | |
| |
| | #43 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci kakvu si ti to prc-mašinu stvorio, izumitelju? daj priznaj! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci Nisam ja... Evo link na sliku da ne kršim pravila uz upozorenje da je slika 18+, dakle nije za maloljetnike !NSFW!. Ali ja bih mogao biti izumitelj koji će napraviti da to i ide a ne samo radi (fali im 'originalni' lanac )... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| |
| | #45 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nestašni trenuci Ja nist ne vidim, a iznad 18 let sam ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
![]() |
| Tagovi: nestas luka, trenuci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

,
.
.

Evo link na sliku da ne kršim pravila uz upozorenje da je slika 18+, dakle nije za maloljetnike
)...