| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Nestašno virkanje...??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vasiliy Zaitsev Ja najviše volim gledati žene kada kakaju. pošteno i priznaj da im voliš ... |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pošteno i priznaj da im voliš prići s leđa dok kakaju u prirodi i dok čuće i tiskaju štapom im presjeći pis...... ![]() pravi jebeni fetiš...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
i ja sam voajer!!,jednom mom susidu pukla guma na citroenu a ja iza zida to primjetio..a on okolo zvirka ima li mu ko dati ruke a meni se prika tako nije dalo,ja taman naceo ladnu pivu i sio u pranciok i cilo vrime virio dok je on nije prominio (cak se i rimuje).....eto i ja sam voajer i to lini voajer!!! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nestašno virkanje...??? pridruzujem se klubu voajera!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nestas no, virkanje |
« najgori spoj
|
zabranjeno voće »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:41.